Seksiä BB-talossa! Jukka ja Eeva-Leena koskettelivat himokkaasti toisiaan takkatulen ääressä - kamerat kääntyivät pois! Kuvat!

Telkkari | 06.09.2019 08:45

Big Brother Suomessa nähtiin perjantain (6.9) vastaisena yönä lemmiskelyä, kun Jukka ja Eeva-Leena tekivät oman pesänsä BB-talon olohuoneeseen. 

Hetkeä aikaisemmin kaksikko oli pyytänyt pääsyä päiväkirjahuoneeseen. Siellä he anelivat isoveljeä sammuttamaan olohuoneen valot. Näin isoveli myös teki, ja päätti luoda kyyhkyläisille vielä hieman extratunnelmaa. Olohuoneessa on televisio, josta BB välitti heille kuvaa takkatulesta. 

jukka

Jukka ja Eeva-Leena ehtivät maata vierekkäin vain muutaman minuutin ajan ennen kuin he antautuivat intohimoiseen suutelointintiin. 

Lue myös: Big Brother Suomi -Eeva-Leena ja Jukka lusikoivat hygieniakeskustelun lomassa - paljastus suihkutottumuksista: "Pesetkö edes römpsää?"

jukk

Näytti siltä, että koko päivän toisiaan hipsutellut kaksikko oli odottanut yksityistä hetkeä jo pidemmän ajan. 

Lue myös: Big Brotherissa tapahtui karmiva moka vuonna 2009: Minnan ja Esan seksisessio päätyi sensuroimattomana suoraan lähetykseen - yksi sai potkut!

jukka

Siinä vaiheessa, kun Jukka nappasi Eeviksen alleen ja veti peiton heidän ylleen, päätti Big Brother antaa heille kauan kaipaamaansa yksityisyyttä. Näin ollen olohuoneen kamerat kuvasivat takkatulta. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!