fbqBig Brother Suomi -Eeva-Leena ja Jukka lusikoivat hygieniakeskustelun lomassa - paljastus suihkutottumuksista: "Pesetkö edes römpsää?" | Seiska
jukka ja eeva-leema

Big Brother Suomi -Eeva-Leena ja Jukka lusikoivat hygieniakeskustelun lomassa - paljastus suihkutottumuksista: "Pesetkö edes römpsää?"

Telkkari | 04.09.2019 18:33

Big Brother Suomessa on kautta aikojen nähty niin sanottuja "lomaromansseja", joista lähes jokainen on kariutunut ohjelman jälkeen. Viime yönä BB 24/7-palvelussa nähtiin ensimmäiset merkit Jukan ja Eeva-Leenan eli Eeviksen lämpimistä väleistä. 

jukka ja eevis

Lue myös: BB-VALVOMO: Suosikki- ja inhokkiasukkaat - Tarinan itkukohtaus ei herättänyt empatiaa: "Hei muija, sä et ole ollut talossa edes 24 tuntia!"

Viikkotehtävässä asukkaiden täytyy yötä päivää vartioida rahalaatikkoa varkaiden varalta. Asukkaat on jaettu vartiointivuoroihin ja pitkin yötä Jukka jja Eevis nähtiin useaan otteeseen saman peiton alla. Yön edetessä Jukka nappasi Eeviksen syliinsä eli niin sanottuun lusikkaan. 

Syleilyn lomassa keskustelu kääntyi hygeniaan. Eeva-Leena paljasti muille vartijoille, Miralle, Jukalle, Helmerille, Kristianille ja Kimmolle, ettei ole käynyt suihkussa sitten perjantain. 

- Miten et haise sitten perseeltä, mää haisen jo nyt rutolle, Kristian kauhistelee. 

Muut ihmettelevät myös sitä, että  miten Eeva-Leenan hiukset eivät ole likaiset. 

- Mulla on tää panta ja pesen hiukset mineraalisuolalla, niin siinä ei ole mitään öljyjä, Eevis kertoo. 

Nainen kertoo, että Big Brother -talon ulkopuolellakin hän käy suihkussa ainoastaan noin kaksi kertaa viikossa. 

- Eikö se ole epähygieenistä, pesetkö edes römpsää, Mira utelee kauhistuneena. 

Lue lisää: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

jkka

Eeviksen ja Jukan lämpivät välit eivät suinkaan kylmentyneet yön aikana vaan tänään keskiviikkona kaksikko köllötteli lähekkäin kaikkien asukkaiden läsnäollessa. 

Seiskan haastattelussa Jukka kertoi olevansa valmis rakastumaan, jopa BB-talossa! Nähtäväksi jää kehittyvätkö Jukan ja Eevin tunteet jopa romanssiksi asti. 

Seiskan BB-VALVOMO on startannut - katso ensimmäinen jakso! 
 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!