Huh hellettä, mitä beibejä ja adoniksia! Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet sinkut!

Telkkari | 05.11.2019 16:05

Ei viikkoa ilman Temptation Island Suomea. Tällä viikolla sinkkujen joukkoon saadaan uutta verta, kun saarelle saapuu kaksi uutta herraa ja neitoa. Miesten joukkoon saadaan Rovaniemellä asuva Ville ja tunneälykäs Jyri. Naisten saarelle saapuvat rempseä Miisa ja suorapuheinen Jasmin. 

jyri

- Haluan erottautua porukasta tunneälyllä ja yleisellä älyllä, niissä oon aika vahvoilla. Olen maailmanmatkaaja ja tuleva ekonomi. Muutenkin oikeen hyvä jätkä. Tulin tänne paikkailemaan rusketusta ja sekoittamaan pakkaa Jyri kommentoi luonnettaan. 

Mies valistee ensimmäiseksi treffikumpanikseen Joskun.

Lue lisää: Kristillinen Leevi, 20, teki jymypaljastuksen Temptation Island Suomessa - Joskulta, 21, tiukat kosintaohjeet: tällaiset ne ovat!

mari ja ville

- Sosiaalinen, ja jollakin tapaa vähä hulluki. Tulen ihmisten kanssa hyvin juttuun. Semmoinen kaveri olen mie, Ville kertoo. 

Ensimmäiseksi Ville pääsee tutustumaan Mariin ja kaksikko menee treffeille ennustajan luokse. 

Lue lisää: Mari lankesi Temptation Island Suomen punapäähän - karu tunnustus iltanuotiolla: "Meikäläisen kaks sormee pääs ekaa kertaa vauhtiin"

Väpä ja miisa

- Mä oon aika rempsee, että yleensä mun kaverit kutsuu mua äijäks. Se varmaan nähään jo illan bileissä, et mitä tuon tähän porukkaan, Miisa kuvailee itseään. 

Jasmin pääsee ensimmäisenä tutustumaan Väpään, joka on jo kauden aikana ehtinyt rikkoa parisuhteensa rajoja useampaan otteeseen. 

Lue lisää: Väpä sekoili armottomasti, Mari purskahti lohduttomaan itkuun Temptation Islandin iltanuotiolla: "Astuin rajalle ja sen yli!"

Jasmin

- Oon aika suorapuheinen ihminen ja tulen lähtökohtaisesti kaikkien kanssa toimeen. En ole tavannut monia kenen kanssa en tulisi toimeen, Jasmin kertoo. 

Jasmin valitsee treffikumppanikseen Santerin, joka ei ollut asiasta järin innostunut. Miehellä kun oli paha mieli edellisen illan iltanuotiosta. 

Lue myös: Temptation Islandissa Annika ja Marina tarjoavat kunnon suutelushow’n – Santeri innostuu heti: Jöpöttää ihan v***sti!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!