TIS-Santeri

Temptation Islandissa Annika ja Marina tarjoavat kunnon suutelushow’n – Santeri innostuu heti: Jöpöttää ihan v***sti!

29.10.2019 16:31

Temptation Island Suomen huomisessa jaksossa alkoholi saa ihmiset vapautumaan estoistaan.

Keskiviikkoillan jaksossa miesten ja naisten resorteissa juhlitaan antiikin Kreikan olympialaistunnelmissa. Miesten saarella tunnelma muuttuu villiksi. Santerista kiinnostunut Annika kertoo suoraan hakeutuvansa miehen seuraan tavalla tai toisella.

- Jos Marina ei vedä jotain ryyppäämisdraamoja, niin päädymme Santerin kanssa varmasti yhdessä nukkumaan, Annika pohtii.

- Minusta tuntuu, että Santeri on aika innoissaan tulossa viereesi nukkumaan – ehkä jotain muutakin, Iida S. toteaa Annikalle.

Lue myös: Temptation Island Suomi -Väpä syyllistää tyttöystäväänsä anaaliseksin puutteesta – Mari puolustautuu iltanuotiolla: ”Kyllä mä tykkään, mutta…”

Illan edetessä Annika ja Marina päätyvät imuttelemaan Santerin viereen miesten resortin terassialueella. Annika istui Marinan sylissä, ja kaksikko antautui suudelmien vietäviksi.

Vieressä istunella Santerilla kesti hetki huomata tilanne, mutta huomionsa kiinnityttyä naisiin, innostui hän toden teolla.

- Voitteko ottaa uusiksi? Jöpöttää ihan v**usti, Santeri sanoo Annikalle ja Marinalle.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!