Telkkari

Väpä sekoili armottomasti, Mari purskahti lohduttomaan itkuun Temptation Islandin iltanuotiolla: "Astuin rajalle ja sen yli!"

10.10.2019 21:57

Temptation Island Suomen kuudennen tuotantokauden ensimmäisellä iltanuotiolla torstai-illan jaksossa nähtiin kyyneliä.

Videota katsellessa itkuun purskahtaa Mari, 21, joka joutui seuraamaan puolisonsa Eeron, 21, eli Väpän edesottamuksia sinkkukaunotarten keskellä.

Väpän bileet etenivät vauhdikkaasti, sillä hän päätyi pussailemaan ainakin yhden sinkkunaisen kanssa ja puristeli useita kaunottaria eri puolilta vartaloa.

Marille Väpän toiminta aiheutti järkytyksen, varsinkin kun suutelukumppaniksi paljastui sinkku-Mari, josta Väpä oli aiemmin sinkkujen esittelyssä äänekkäästi sanonut, ettei tähän sekaantuisi.

- Mä olin tosi ylpee, kun hän sanoi, että mä olen ainoa Maria, josta hän menee sekaisin. Mutta ei näköjään ollut ihan sanojensa mittainen. 

Lue lisää: Avointa suuseksiä ja sinkkukaunotar Marina rinnat paljaana! Temptation Island -pariskunta Eve ja Santeri yltyivät himoihin jo avausiltana - iltanuotiolla viileät reaktiot: "On sitten varmaan sekstailtu!"

Mari ja Väpä

"Astuin rajalle ja sen yli"

Toisella iltanuotiolla Väpä arveli, että Mari saattaisi pahoittaa mielensä videon nähdessään.

- Mua ei jännitä se, mitä Mari on siellä tehnyt, vaan se, miltä mun touhu on Marille näyttänyt. Mä olen himokkaampi humalassa, mutta silleen niinku, nih... Väpä pyöritteli.

Lue lisää: Yllätyspaljastus! Suomalainen huippu-urheilija viettelee sinkkuna Temptation Islandissa - varattu kaunotar syttyi heti: "Onhan tää melkoinen mahdollisuus!"

Marin videolla Väpä sai nähdä, että Mari puhui sinkkumiesten kanssa paljon seksistä ja kertoi uskovansa, että hän on pariskunnasta ennemmin se, joka pettää eikä Väpä.

- Olen siitä eri mieltä. Tässähän se on jo todettu, että meni arvaus väärin. Mä olin se, joka astui rajalle ja siitä pikkaisen yli. Marille tuli varmaan paha mieli siitä.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!