Vain Seiskassa!

Herra Ylpöllä oli kovat ennakkoluulot Vain Elämäästä ennen ohjelmaan osallistumista: "Ihmisethän aina nostaa esille sen, että siellä väkisin itketään" - katso video!

Telkkari | 02.09.2020 19:05

Frank Mäntymäki, 47, tunnetaan paremmin artistinimellään Herra Ylppö. Rockmuusikko on mukana tulevalla Vain elämää -kaudella. 

- Mä lähdin mukaan melko avoin mielin, koska en tiennyt ohjelmasta juurikaan mitään. Olin nähnyt ohjelmasta pieniä pätkiä odotellessani lääkärin vastaanotolla, muusikko muistelee ohjelman pressitilaisuudessa.

Herra Ylppö ei ollut ikinä nähnyt kokonaista jaksoa ennen ohjelmaan osallistumista.

Lue myös: Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!

- Ei ollut oikeastaan mitään ennakkoluuloja... Tai itse asiassa, oli pelkästään ennakkoluuloja, mutta onneksi ne osoittautuivat vääriksi, Herra Ylppö naurahtaa.

- Ihmisethän aina nostaa esille sen, että siellä "väkisin itketään". Ja että se on semmoista helvetin sentimentaalista ylireagointia.

Lue myös: Artistit saapuivat Satulinnaan jokainen tyylillään! Herra Ylppö vetää lonkeroa – Mariska kirjoittaa biisiä: katso miten ensimmäinen päivä sujui!

Rokkarin mielestä oli luonnollista että tunteet nousevat pintaan, sillä artistien omat kappaleet ovat heille todella tärkeitä.

- Halusin lähteä tsekkaamaan, että mikä toi juttu on. Musiikin tekeminen on aina mahtava juttu ja se on myös haastavaa, Herra Ylppö toteaa.

Lue myös: Paljastus uuden Vain elämää -kauden kulisseista: Mariska saneli tiukan määräyksen muille artisteille - "Tein sen linjauksen!" 

Katso videohaastattelu Herra Ylpön kanssa tästä!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen, EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!