Vain Seiskassa!
Mariska

Paljastus uuden Vain elämää -kauden kulisseista: Mariska saneli tiukan määräyksen muille artisteille - "Tein sen linjauksen!"

Telkkari | 02.09.2020 14:31

Laulaja-lauluntekijä Mariska, 41, on mukana tulevalla Vain elämää -kaudella. Mariska kertoi maanantaina ohjelman pressitilaisuudessa, ettei hänen muille artisteille sanoittamiaan lauluja tulla kuulemaan ohjelmassa.

Mariska on sanoittanut esimerkiksi Jenni Vartiaisen ja Anna Puun kappaleita. Näin ollen muut Vain elämää -tähdet eivät päässeet tulkitsemaan kyseisiä biisejä, vaan joutuivat valikoimaan kappaleen Mariskan omasta katalogista.

- Tein sen linjauksen, että vain mun omia biisejä esitellään ohjelmassa, Mariska sanoo Seiskalle.

Mariska kertoi Seiskalle myös, että yhdeksän päivää kestäneet kuvaukset ovat pisin aika jonka hän on ollut erossa lapsestaan.

Lue myös: Mariska paljastaa: "Vain elämää -kuvaukset olivat pisin aika jonka olen ollut erossa lapsestani!"

- Asun lapseni kanssa, emmekä ole olleet näin kauan erossa aiemmin. Hän on 4,5-vuotias, joten ensin vähän jännitti että miten tämä nyt menee. 

Mariska kertoo kuitenkin ajan kuluneen nopeasti kuvauksissa ja kaikki sujui hyvin. 

- Se aika meni tosi hyvin ja lapsellani oli ollut erittäin hauskaa sinä aikana. Olen erittäin tyytyväinen, Mariska sanoo.

Lue myös: Paljastus uudesta Vain elämää -kaudesta: avausjaksossa ei esityksiä lainkaan - tässä järjestyksessä ohjelma etenee! 

Vain elämää
Tulevalla Vain elämää -kaudella ovat mukana StigJannika BRessu RedfordArja KorisevaReino NordinHerra YlppöVesku Jokinen ja Mariska.
Teksti:Anna Tenhu, Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!