Suosikkilaulaja Ellinooralta yllättävä ilmoitus: Surettaa ja tuntuu aivan sairaan pahalta!

Uutiset | 05.07.2017 15:11

Festarikesän ahkerimpiin keikkailijoihin kuuluvan laulaja-lauluntekijä Ellinooran piti tänään keskiviikkona (5.7.) esiintyä Konnevedellä Keski-Suomessa järjestettävällä Häyrylänranta Pop-festivaalilla. Mutta iltapäivällä Ellinoora teki sosiaalisessa mediassa yllättävän ilmoituksen, että festarikeikka jää hänen osaltaan väliin.

Ellinoora ilmoitti jäävänsä pois festivaalilta sairastumisen takia.

- En oo koskaan joutunut perumaan keikkaa mutta. Valitettavasti olen tällä hetkellä niin kipeä, etten pysty tänään esiintymään Konnevedellä Häyrylänranta Popissa. Olen asiasta enemmän ku pahoillani. Harmittaa aivan vitusti, Ellinooran julkaisemassa kuvassa luki.

Kuvatekstissä Ellinoora selitti keikan peruuntumista lisää.

- Surettaa ja tuntuu aivan sairaan pahalta. Tässä hommassa rakastan eniten keikkoja. Tällä hetkellä tilanne on se et terveys sanoi stop. Olen äärimmäisen pahoillani siitä etten pysty tänään laulamaan Konnevedellä. Haluan aina tehdä parhaani ja arvostan jokaista ihmistä joka tulee katsomaan mun keikkaa, Ellinoora kirjoitti ja jatkoi:

- Lähetän teille kaikille paljon rakkautta ja hyviä ajatuksia, pysykää terveenä! Tällaista oloo en toivo kenellekkään. Onneksi kävin tänään uber hyvällä lääkärillä jolta sain lääkkeet & keinoja että parannun mahdollisimman nopeasti. Sen eteen aion tehdä kaikkeni. Me soitetaan vielä tällä viikolla.

Korvaava artisti löytyi nopeasti

Ellinoora ilmoitti myös, että hänen tilalleen on saatu pikahälytyksellä korvaava artisti.

- LISÄKSI mul on ihan parhaita kollegoita: @eliaskaskinen + Päivänsankarit soittavat tänään Häyrylänranta Popissa meidän tilalla. Tyypit lähtee minimivaroitusajalla jeesaamaan kaveria ja soittamaan hyvää musaa. Se on jotain se. Menkää kattoo niiden keikkaa tänään!

- Lisäksi, sain jo tuolla Snapchatin puolella todella liikuttavia viestejä, nöyrä kiitos niistä. Musta on hienoa huomata kuinka empaattisia ja ihania ihmisiä ruutujen takana on. Otan tän kaiken aika raskaasti koska tää on mulle niin tärkeä asia. Haluisin olla uberihminen, mut en ole. Inhimillisyys olkoon päivän avainsana. Nyt lepoa, täyshiljaisuus ja instrumentti kuntoon. Nähdään pian, Ellinoora päätti kirjoituksensa sydämen kera.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!