Laulajapari Sanni ja Eveliina Rodoksella: nakuilua ja pussailua!

Uutiset | 01.06.2016 14:41

Laulaja Sanni Kurkisuo, 23, karisti sunnuntaina (15.5.) Suomen pölyt jaloistaan ja suuntasi lomalle Egeanmeren rannalle Kreikan Rodokselle. Matkaseurana Vain elämää -sarjassa viime vuonna nähdyllä Sannilla oli laulajalupaus Eveliina Tammenlaakso, 21.

Nuorten naisten lämpimistä väleistä on supistu pitkään, mutta viimeistään nyt spekulaatiot pelkästä hyvästä ystävyydestä voidaan unohtaa. Seiskan toimittaja ja suomalaisturistit todistivat, kuinka Sanni ja Eveliina kuhertelivat avoimesti lemmenlomallaan.

 

 

Rinnat vilkkuivat

Laulajat viettivät valtaosan lomastaan omissa oloissaan, eikä kaksikkoa näkynyt hotellin yleisillä uima-altailla saati rannalla.

Vilkkaasti liikennöidyltä pääkadulta sen sijaan oli suora näköyhteys Sannin ja Eveliinan huoneiston terassille, sillä se sijaitsi ensimmäisenä mäen rinteessä. Tämä ei kuitenkaan kaksikkoa liiemmin haitannut, sillä he lätkivät korttia lepotuoleissaan istuen yläosattomissa ja villiintyen toistuvasti kuumiin suudelmiin.

Kyyhkyläiset eivät peitelleet tunteitaan myöskään ulkona liikkuessaan vaan kävelivät ravintolakatua pitkin käsi kädessä ja toisinaan vyötäröllä.

– He piipahtivat useana iltana romanttisella illallisella. Kadulle he ilmestyivät usein vasta myöhään iltapäivällä, Seiskalle kerrotaan.

Lue koko juttu ja katso kaikki kuumat salakuvat tänään ilmestyneestä Seiskasta!

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!