fbqEronnut TTK-kilpailija Shirly Karvinen: Puran tunteita tanssimalla! | Seiska
Shirly Karvinen

Eronnut TTK-kilpailija Shirly Karvinen: Puran tunteita tanssimalla!

Telkkari | 04.10.2020 10:01

Juontaja Shirly Karvinen, 27, kertoi toipuvansa kylkiluuhun kohdistuneesta iskusta sekä hiljattain tapahtuneesta erosta.

– Onneksi minun vähän rikkinäinen kylkiluuni on alkanut parantua ja voida paremmin. Viime päivät ovat olleet ensimmäisiä, kun minun ei ole tarvinnut varoa kylkeäni. Muutenkin jaksan hyvin, koska tanssi on ollut hyvä kanava purkaa omia tunteitaan. Uskon, että tämä tanssikilpailu tuli täydelliseen saumaan, Shirly kertoi viikko sitten SeiskalleTanssii tähtien kanssa -studiolla.

Shirly Karvinen

Lue myös: Missikaunotar Shirly Karvisen yllätysero - haikeana suorassa tv-lähetyksessä: Kyllä tässä on itketty pitkin viikkoa!

Muutto häiritsi tanssitreenejä

Janina Fry

Malli ja muotisuunnittelija Janina Fry, 46, teki muuttoa lähetystä edeltävänä päivänä, ja illan aikana koettiin yllätyskäänne.

– Työt ja muutto tässä taustalla ovat vieneet aikaa. Minulla jäi korko tämän illan tanssissa hameenhelmaan kiinni, mikä oli hieman ylimääräinen jännitysmomentti. Minua ei silti harmita, koska tämähän on suora lähetys. Tässähän voi lentää vaika mahalleen!

Lue myös: Syntisen seksikkäitä tanssiasuja? Hävyttömän hot Janina Fry, 46, pääsee vihdoin irti TTK-parketille: "On sovittu, että mamma hoitaa nyt tämän"

Mielikuvitusystävä kuopattiin

Jukka Hilden

Duudsoneiden Jukka Hildén, 40, kertoi salitreeneissä huvittaneesta mielikuvitusystävästään.

– Kun treenaa toisen kanssa paljon yhdessä, pitää olla sähköä ja pientä piikittelyä, jotta ilmapiiri pysyy virkeänä. Minun kuvitteellinen tanssikaverini oli tämän viikon vitsi, ja se on nyt kuopattu. Saa nähdä, minkä jutun keksin, kun alamme ottaa seuraavan viikon tanssiaskelia!

Lue myös: TTK-tähti kävi autokaupoilla! Jukka Hildén kurvailee ökymaasturilla – kuva!

Siivoan jos ehdin

Mikko Leppilampi

Ohjelman juontaja Mikko Leppilampi, 42, innostui moppaamaan parkettia suorassa lähetyksessä.

– Taustalla oli ajatus tv-lähetysten peruskaavojen rikkomisesta. Kotopuolessa siivoan, jos niikseen tulee tai jos ehdin ennen kuin on jo siivottu. Teen enemmän pihahommia, ne ovat minun juttuni – orapihlaja-aidat ja nurmikot ovat kunnossa, Mikko paljastaa.

Lue myös: Samanlainen automaku? Mikko Leppilammen missirakas Beata Papp hankki ökymaasturin – kuva!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!