fbq
Telkkari
15.08.2020 16:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen
Janina Fry & Anssi Heikkilä.
Syntisen seksikkäitä tanssiasuja? Hävyttömän hot Janina Fry, 46, pääsee vihdoin irti TTK-parketille: "On sovittu, että mamma hoitaa nyt tämän"
Telkkari
15.08.2020 16:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen

Seiskan lukijoille kovinkin tuttu ex-uimapukumalli ja nykyinen someyrittäjä Janina Fry (o.s. Frostell) on enemmän kuin innoissaan syksyn TTK-haasteesta.

– Oikein kutkuttaa, miten tämä tulee sujumaan. Ja kaikki tämä ihana glamur… hän huokailee katsellessaan ympärilleen. Syksyn odotetuimman viihdeohjelman pressipäivä on järjestetty helsinkiläisessä ökyhotelli Kämpissä.

– Vihdoin oli oikea aika osallistua tähän. Ajattelin, että nyt mä menen! Onneksi minulla on myös perheeni täysi tuki. On sovittu, että mamma hoitaa nyt tämän, hän naurahtaa.

Lue myös: Naisellisuuden multihuipentuma! Uhkea ja hoikistunut Helena Ahti-Hallberg, 52, sädehti TTK -tilaisuudessa – Mikko Leppilampi sanoi ääneen sen, mitä kaikki varmasti ajattelivat

Janina Fry ja Anssi Heikkilä muodostavat näyttävän parin syksyn Tanssii tähtien kanssa -viihdespektaakkelissa.
Janina Fry ja Anssi Heikkilä muodostavat näyttävän parin syksyn Tanssii tähtien kanssa -viihdespektaakkelissa.

Lue myös: Harvinainen ulostulo! TTK-tanssiparketit valtaava Jare Brand avaa sanaisen arkkunsa tyttöystävästään: "Hän on tukenani ja turvanani himassa"

"Ettei sitten tarvitse hävetä"

– Mieheni tuumi, että ”Vau, rohkeaa, anna mennä!” kun taas lapseni toivoivat, että ”älä ole äiti huono, ettei sitten tarvitse hävetä.” Aion satsata tähän niin paljon, että kehtaan varmuudella tanssia suorassa lähetyksessä. Luulen, että tästä tulee kaikkinensa ihan sikamakea kokemus.

Aikoinaan Panos Emporionkin bikinimallina ällistyttänyt Janina puree ilkikurisesti huultaan kysyttäessä, tullaanko tämän yllä näkemään peräti syntisen seksikkäitä tanssiasuja.

– Kuka tietää? Ehkä! En edes tiedä, kuka ne tanssiasut loppupeleissä valitsee, innostunut Janina myhäilee.

Lue koko kattava TTK-paketti torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »