Ensitreffit alttarilla -Rosa romahtaa lohduttomaan itkuun – häämatkakin päättyi eri sänkyihin!

Telkkari | 25.09.2018 17:35

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähdään tänä iltana (25.9.) jakso, jossa avioparit palaavat romanttiselta häämatkalta. Rosa ja Eetu nauttivat toisistaan romanttisessa Roomassa, kunnes tuore vaimo ahdistui uudesta elämäntilanteestaan.

- Oli ihana palata kotiin arkeen. Aina on tavallaan jossain vaiheessa reissua sellainen olo, että olisi kiva lähteä kotiin, mutta nyt ehkä erityisen paljon, että pääsee jäsentelemään ajatuksia, illan jaksossa kuullaan.

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Rosa hermostuu kesken häämatkan – joutuu tsemppaamaan, ettei ”läväytä” ajatuksiaan miehensä kasvoille: ”Huomasin, että alan käyttäytymään ikävästi!”

rosa

Kun pariskunta pääsee takaisin Helsinki-Vantaan lentokentälle matka ei jatkukaan samaan osoitteeseen. Eetu kertoo, että loppuviikosta hän matkustaa vaimonsa luokse.

-  Minulla alkaa kesäloma ja menen katsomaan miltä se yövuorolainen näyttää.

Ahdistunut Rosa paljastaa jakson aikana, että hänen tunteensa heittelevät laidasta laitaan. Välillä hän on onnensa kukkuloilla, ja välillä koko avioliitto tuntuu naisen mielestä virheeltä.

Rosa romahtaakin jakson aikana, kun hän purkaa ajatuksiaan kameralle. Nainen on ahdistunut esimerkiksi siitä, ettei hän ole nähnyt ystäviään tai perhettään, keille purkaa ajatuksiaan.  

Ensitreffit alttarilla AVA:lla kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!