Ensitreffit alttarilla -aviomies vierailee vaimonsa luona - mainitsee entisen kumppaninsa välittömästi: ”Sori tästä tulee taas exä mieleen…”

Telkkari | 17.09.2018 11:39

Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelma on jo edennyt siihen pisteeseen, että tuoreet avioparit suuntaavat häämatkalle. Sitä ennen on kuitenkin aika vierailla potentiaalisissa uusissa kodeissa, sillä nähtäväksi jää, kumman asuntoon avioparit muuttavat. 

Heikki suuntaa ensimmäiseksi Miinan luokse Helsinkiin. Ovella heitä odottaa Miinan sanojen mukaan ”yli-innokas vastaanottokomitea”. 

- Todella suloinen koira, pidän eläimistä, Heikki sanoo. 

Lue lisää: Oho, näin Ensitreffit alttarilla -parit tienaavat - köyhyystutkija nai köyhimmän!

Miinan koti sijaitsee meren äärellä ja olohuoneesta onkin upea näky lahdelle. Asunto on myös Heikin mieleen, joka tunnustaakin heti tuntevansa olonsa kotoisaksi valoisassa kodissa. 

- Sori tästä tulee taas exä mieleen, mut sen asunto näkyy tossa lahden toisella puolella. Ehkä tässä on jotain symboliikkaa, se asuu tos, Heikki toteaa.

- Niin, että menneisyys on tuossa lahden takana ja täällä on tulevaisuus, Miina jatkaa. 

- Tos näkyy toi Paavalinkirkko ni, Heikki puhuu vaimonsa päälle. 

Vaikka Heikki mainitseekin entisen kumppaninsa, se ei pariskunnan tunnelmaa tunnu latistavan. Pari tuleekin siihen tulokseen, että luultavasti tulevaisuudessa Heikki hylkää askeettisen elämäntyylinsä ja muuttaa vaimonsa luokse Helsinkiin.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin Ava-kanavalla kello 21.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!