Ellalta ilkeä kommentti Artun ulkonäöstä Big Brotherin suorassa lähetyksessä: ”Tuo on aivan kamala!”

Telkkari | 02.11.2020 14:01

Ella häädettiin Big Brother -talosta eilen sunnuntaina. Etenkin Arttu otti Ellan lähdön raskaasti, sillä heille muodostui romanttinen suhde BB-talossa.

Lue myös: Ellan häätö Big Brother -talosta romutti Artun - käyttäytyi levottomasti muhinointikumppaninsa poistuttua: "Nyt kelpaisi pullo viinaa"

Arttu käyttäytyi levottomasti Ellan poistuttua talosta, ja hän yritti prosessoida tapahtunutta pettyneenä.

- Nyt kelpaisi pullo viina. Ja ei missään nimessä puhua asiasta, vaan pelkästään ja juoda ja mennä nukkumaan. Se olisi parasta, apea Arttu sanoi sohvalla makoilleelle Kristiinalle.

Lue myös: Suuseksiä ja käsipeliä läpi yön! Big Brother -talon seksipari Arttu ja Ella viettivät yön yksityisessä sviitissä - näin lemmekäs ilta eteni!

Ellalta viiltävä kommentti

Talosta häädetty Ella pääsi juontaja Elina Kottosen tentattavaksi heti häätönsä jälkeen. Kuten arvata saattaa, joutui hän vastaamaan

- Kyllä minä tykkään Artusta. Tietysti on eri asia, mitä talon ulkopuolella on. On eri elämät ja kaikkea. Sen näkee sitten.

Elina kysyi Ellalta, miltä tästä tuntui nähdä levoton Arttu ruudun välityksellä. Ellan kommentti oli varsin yllättävä ja piikittelevä.

- Tuntuuhan se pahalta, mutta pistä helvetti pois tuo tukka. Tuo on ihan kauhea, hän kauhisteli Arttua katsoessaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!