fbq
Telkkari
31.10.2020 11:21
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Arttu ja Ella
Suuseksiä ja käsipeliä läpi yön! Big Brother -talon seksipari Arttu ja Ella viettivät yön yksityisessä sviitissä - näin lemmekäs ilta eteni!
Telkkari
31.10.2020 11:21
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Big Brother -talossa järjestettiin eilen perjantai-iltana Rahalaitoksen huutokauppa, josta Ella onnistui huutamaan itselleen yöpymisen kahdelle henkilölle talon yksityisessä sviitissä. Mukaansa hän valitsi Artun, ja kaksikko siirtyi illan aikana kohti BB-talon yhteyteen rakennettua ylellistä hotellihuonetta. 

Lue myös: Ellan hermot kireänä Big Brother -talossa: ”Olen niin kyllästynyt – ei saa edes n**sia!” - Kristiinalta viiltävä kuitti perään!

Ellan ja Artun peitto on heilunut useita kertoja pitkin kautta. Muut asukkaat ovat kokeneet kaksikon puuhastelun kiusallisena, sillä sitä on tapahtunut useana yönä myös muiden olleessaan yhteisessä makuuhuoneessa.

Nyt lemmenpari pääsi yhdeksi yöksi omaan rauhaansa. Ilta oli varsin tapahtumarikas!

Arttu hankki jo huutokaupan yhteydessä itselleen viisi alkoholiannosta. Lisäksi hotellin minibaaritarjonta saa hänet innostuneeksi. 

- Oon niin etuoikeutettu. Eka saan viisi kaljaa ja sit vielä tämmönen. Meil on minibaari!, Arttu ihasteli juomatarjoilua. 

- Täällä on samppanjaa! Mä alotan sillä!, Ella innostui. 

Lue myös: Ellan järkyttävät puheet näytettiin kaikille Big Brother -asukkaille – haukkui muita häpeilemättä: ”M**kku on aina m**kku!”

Ella ja Arttu

Lempi roihahti

Hieman ennen puoltayötä huonepalvelu ilahdutti sviitin asukkaita ruokalähetyksellä, joka sisälsi mereneläviä ja samppanjaa. Juomaa siemailtiin reippaaseen tahtiin ja keskustelu aaltoili vakavien ja kepeiden aiheiden välillä.  

- Mä voin kuvitella miten paljon paskaa sä oot elämässä kokenut, ja sen takia mä vaan sanon, että sä oot ihan vitun vahva ihminen, Arttu ylisti Ellaa. 

Ella sammutti lopulta valot ja kömpi Artun viereen peiton alle, missä alkoi pian tapahtua. Seksiessio saa jatkoa useampaan otteeseen läpi yön. Ella ja Arttu harrastivat suuseksiä ja käsiseksiä, ja intohimon äänet kaikuivat selvästi ympäri huonetta.

Lue myös: Big Brother -talossa todellinen sanasota: Vili hyökkäsi väärää ihmistä vastaan – teki pahimman mahdollisen virheen?!

Arttu ja Ella

Tunteikas samppanjailta

Hotelliyöstä ei tapahtumia puuttunut, sillä sviitissä nautittu samppanja teki Ellalle tepposet ja tämä oksensi lattialle muutaman kerran yön mittaan. Herrasmiehenä Arttu siivosi sotkun. 

Aamuyön tunteina puidaan myös ajatuksia muista talon asukkaista ja häätöäänestyksestä. 

- Mä oon aivan valmistautunu, et se on tack och adjö, Ella mietti.

Lue myös: Big Brother -Samilta armoton kommentti – nämä asukkaat kiristivät hampaita kunnolla: ”Olisi pitänyt laittaa ulos kulkematta lähtöruudun kautta!”

Ella ja Arttu

Eivät viihdy muiden asukkaiden kanssa

Ella toi esiin, kuinka Artun lisäksi kanssa-asukkaista vain Paula on kiinnostava henkilö. Muita Ella ei oikein jaksaisi. 

- Vili käveli sisään, niin mä vaan ajattelin että ihan kivan näköinen tyyppi, let’s see. Yökerhoyrittäjä, okei cool! Mut sit kun hän alko enemmän puhumaan, niin vittu, no thank you, Ella latasi.

Arttu myötäili Ellan puheita.

Välillä löytyy vaik Krissen tai Julian kanssa joku puheenaihe vähäks aikaa, mutta se ei kehity siit mihinkää. Ku ei vibaa ni ei vibaa, Ella analysoi.

Talon ilmapiiri ei tunnu miellyttävän kumpaakaan osapuolta, mutta toistensa seurassa he kokevat olonsa helpoksi. 

- Sun kanssa on niin helvetin turvallinen olo, Ella kuiskasi Artulle ja toisti kommenttinsa kuuluvaan ääneen Isoveljen kehotuksesta.

Lopulta hieman ennen aamuseitsemää Ella ja Arttu kävivät vihdoin nukkumaan. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »