fbq
Telkkari
02.11.2020 11:13
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Ella ja Arttu
Ellan häätö Big Brother -talosta romutti Artun - käyttäytyi levottomasti muhinointikumppaninsa poistuttua: "Nyt kelpaisi pullo viinaa"
Telkkari
02.11.2020 11:13
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Big Brotherissa koettiin suuria tunteita, kun Ella häädettiin talosta eilen sunnuntaina. Ellan kanssa pudotusuhan alla oli Paula, joka päihitti Ellan katsojaäänestyksessä ylivoimaisesti.

Suoran pudotuslähetyksen jälkeen asukkaat suuntasivat tupakoimaan talon piha-alueelle.

- Arttu.. Mikä… No, tiedetään mikä fiilis. Turha sitä on kysellä, Paula yritti jutella Artulle ennen pihalle siirtymistään.

Lue myös: Suuseksiä ja käsipeliä läpi yön! Big Brother -talon seksipari Arttu ja Ella viettivät yön yksityisessä sviitissä - näin lemmekäs ilta eteni!

Artulle Ellan häätö oli kova paikka, sillä kaksikko kiintyi toisiinsa myös romanttisesti. Arttu ja Ella muhinoivat useita kertoja, ja he puhuivat paljon tulevaisuudestaan Big Brotherin jälkeen.

Arttu jäi kävelemään ympyrää olohuoneeseen muiden mentyä ulos. Kristiina makoili sohvalla ja piti hänelle seuraa.

- Nyt kelpaisi pullo viinaa. Ja ei missään nimessä puhua asiasta, vaan pelkästään ja juoda ja mennä nukkumaan. Se olisi parasta, apea Arttu sanoi levottomana.

Arttu

Sohvalla makoillut Kristiina yritti lohduttaa murtunutta miestä.

- Mutta jos miettii positiivisesti, niin Paulalla on synttärit lauantaina. Tiedätkö mitä se tarkoittaa? Silloin voi olla viinaa synttäreiden kunniaksi, hän sanoi.

- Mä avaudun aina viinapäissäni. Voi olla vaara, että avaudun. Yritän vain sulkea kaiken. Se on parasta. Suljen negatiiviset tunteet. Tämä ei ole vakavaa, tämä on aikuisten leikkikenttä. Olemme rottia akvaariossa. Ihmiset tuijottavat meitä. He haluavat, että murrun. En anna heille sitä, Arttu yritti tsempata.

Lue myös: Ellan hermot kireänä Big Brother -talossa: ”Olen niin kyllästynyt – ei saa edes n**sia!” - Kristiinalta viiltävä kuitti perään!

Kristiina muistutti Arttua siitä, että heistä jokainen joutuu poistumaan talosta jossain vaiheessa.

- Jotkut vaan ovat sellaisia, ettei kiinnosta pätkääkään, jos he lähtevät. Jotkut sitten kiinnostavat.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »