Katso videot!
tis-miehet

Bile-Dani Temptation Island -Eliaksen ja Sammyn järkyttävästä käytöksestä: Onko se vaan v***u dille – miten teet sun mimmille noin?!

19.03.2018 14:29

Temptation Island -ohjelmasta on nähty vasta kaksi jaksoa, mutta jo niiden aikana on tullut harvinaisen selväksi, kuinka Bile-Dani ja Elias eivät ole toistensa suurimpia faneja. 

Lue lisää: Temptation Island -iltanuotiolla petytään ja pelätään – tämä seksipommi sekoittaa pakkaa: Elias on ihan valmis vaihtamaan muijaa!

Eliaksen mielestä Dani on oman egonsa kiillottaja, ja Dani puolestaan pitää Eliasta ylimielisenä ja täysin epäkohteliaana tapauksena. Dani avaa tuntemuksiaan videoblogissaan, jossa hän ei säästele sanojaan saaren mieskollegoja kohtaan. 

- Tunsin Eliaksen jäätävän olemuksen jo lentokentällä. Kun se näki mut, niin se oli jo sillon ”voi v**tu. Mietin, että ehkä se on tunnelukko, ja se ei halua antaa itsestään paljoa. Saa nähdä, onko se vain tuollainen luonne, vai onko se vain v***u dille, kovasti kyllä veikkaan jälkimmäistä.

sammy

Myös Sammy on onnistunut kiinnittämään Danin huomion. Mies kun muun muassa valehteli sinkkunaisille, että hänellä on lupa harrastaa seksiä saarella, ja painui ensimmäisenä iltana alasti sänkyyn neljän naisen kanssa. 

TAUSTAA: Varattu ja känninen Temptation Island -Sammy jää kiinni ensimmäisestä valheesta: Mä saan täällä painaa!

- Miten sä teet sun mimmille noin ekana iltana? Siis se on todella väärin, mitä ihmettä!  

Bile-Dani vloggaa Seiskalle koko Temptation Islandin tuotantokauden ajan! Mitä kulisseissa todella tapahtui ja mitä jäi kameroilta näkemättä? Se selviää Danin TIS-paljastukset-vlogissa. 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!