fbq
Telkkari
02.09.2019 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
BB-Tarina
Panseksuaali BB-Tarina ja avoin parisuhde Runo-rakkaan kanssa: "Tietysti siinä tuntee monenlaisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta!"
Telkkari
02.09.2019 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Big Brother -talon ensimmäinen aamu alkoi syvällisellä parisuhdekeskustelulla.

Ensimmäinen Big Brother -aamu alkoi parisuhteisiin liittyvällä keskustella. Panseksuaali Tarina kertoi kanssaan keittiössä olleille asukkaille elävänsä avoimessa parisuhteessa Runo-rakkaansa kanssa.

- Sovimme kumppanini kanssa, etten spesifioi suhteemme yksityiskohta, esimerkiksi kestoa ja muuta. Voin kuitenkin keskustella avoimesta suhteestamme, Tarina kertoi.

- Olemme olleet yhdessä jonkin aikaa. Emme kauhean kauan, mutta ei kuitenkaan niin, että olisimme tavanneet viime viikolla. Asumme yhdessä. Meillä on ihanan vakava meininki. Minusta tuntuu, että Runo on minulle se oikea. Olen ajatellun Sen oikean niin, että ihmisellä voi olla monta oikeaa. Runo tuntuu tällä hetkellä ehdottomasti elämänkumppaniltani. Se, että olemme tavanneet, valaa minuun uskoa kohtaloon ja ihmeisiin. Olemme jotain mieletöntä yhdessä. Mielemme ovat synergiassa keskenään, hän hehkutti.

Lue myös: Big Brother Suomi 2019 - tutustu kaikkiin kilpailijoihin!

Tarkat säännöt

Tarina kertoi, että hänellä ja Runolla on tarkat säännöt avoimelle suhteelleen.

- Keskusteluyhteys on tärkeä, ja asioita kerrotaan heti. Ei tarvitse tietenkään mitään sellaista, että ”ihastuin eilen bussissa, nyt tämä pitää raportoida”. Puhumme muutenkin avoimesti. Minulla ei ole tunnetta, että se on jokin velvoite. Olemme sopineet, että emme seurustele muiden kanssa. Siksi en puhu polyamoriasta, vaan avoimesta suhteesta, koska se antaa terminä paremman kuvan. Usein avoimesta suhteesta puhuminen tuntuu muista kepeämmältä jutulta, vaikka tämä on kaikkea muuta – hyvällä tavalla.

"Runo on minulle ensisijainen tyyppi"

Eeva-Leena tiedusteli, miten Tarina ja Runo toimivat, mikäli heille tulee tunteita jotain toista kohtaan.

- Uskon, että meidän tapauksessamme se antaa meille lisäenergiaa. Jos toinen on ihastunut johonkin muuhun, ei se muuta meidän rakkauttamme. Se on yhtä vahvaa. Silti voi tulla kotiin ja kertoa olevansa ihastunut johonkin tyyppiin ja kertoa hänestä. Tietysti siinä tuntee monenlaisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta, mutta samalla iloa ja onnea toisen puolesta, kun näkee rakkaansa olevan onnellinen. Se rikastuttaa meidänkin suhdettamme, Tarina pohti.

- Runo on minulle ensisijainen tyyppini. Jos kävisi niin, että joku muu olisi hänelle ensisijainen, tuntuisi se todella pahalta. Ennen sitä olisimme käyneet monta keskustelua.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »