fbq
Telkkari
01.09.2019 22:19
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto
Big Brother Suomi -Kevin auto-onnettomuudessa - jätti äitinsä tien pientareelle ja liftasi lentokentälle: "Mä halusin lomalle"
Telkkari
01.09.2019 22:19
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto

Big Brother 2019 -kilpailun kuopus on virolaissyntyinen Kevin, 20, jolle on tärkeää rikkoa sukupuolirooleja ja tiukkaa mies-naisjaottelua. Sen vuoksi hän pukeutuukin arjessa luontevasti muun muassa mekkoihin ja näyttäviin korvakoruihin. 

Kevin on asunut Helsingissä vuoden päivät. Sinä aikana hän on kerännyt rohkeutta pukeutua entistäkin näyttävämmin. 

- Olen aika kauan pukeutunut niin kuin haluan, mutta se mitä olen halunnut, on vapautunut sellaisista heteronormatiivisista svääreistä noin vuosi sitten. Aika villiä menoa on ollut ulkonäöllisesti, Kevin nauraa. 

Kevinin tyyli ja ulkonäkö on asia, jonka vuoksi hän myös kokenut kiusaamista. Pahimmillaan hän myös kamppaillut mielenterveysongelmien kanssa. 

- Diagnosia ei ole, mutta koen kärsineeni mielenterveysongelmista. Niitä pitää työstää ja joitain tunnelukkoja vielä enemmänkin, Kevin jatkaa. 

Kevinin elämän kamalimpiin päiviin kuuluu auto-onnettomuus. 

- Ajoimme äitini kanssa ulos tieltä. Auto meni rikki, mutta meihin ei sattunut pahasti. Tai en nyt tiedä onko se traagista, koska aika chillisti me se otettiin. Sit mä jätin mun äidin tien nojaan ja liftasin lentokentälle. Ilmeisesti olen sellainen poika. Mä halusin mennä mun lomalle!