Hyppää pääsisältöön

Big Brother Suomi -Kevin auto-onnettomuudessa - jätti äitinsä tien pientareelle ja liftasi lentokentälle: "Mä halusin lomalle"

Big Brother 2019 -kilpailun kuopus on virolaissyntyinen Kevin, 20, jolle on tärkeää rikkoa sukupuolirooleja ja tiukkaa mies-naisjaottelua. Sen vuoksi hän pukeutuukin arjessa luontevasti muun muassa mekkoihin ja näyttäviin korvakoruihin. 

Kevin on asunut Helsingissä vuoden päivät. Sinä aikana hän on kerännyt rohkeutta pukeutua entistäkin näyttävämmin. 

- Olen aika kauan pukeutunut niin kuin haluan, mutta se mitä olen halunnut, on vapautunut sellaisista heteronormatiivisista svääreistä noin vuosi sitten. Aika villiä menoa on ollut ulkonäöllisesti, Kevin nauraa. 

Kevinin tyyli ja ulkonäkö on asia, jonka vuoksi hän myös kokenut kiusaamista. Pahimmillaan hän myös kamppaillut mielenterveysongelmien kanssa. 

- Diagnosia ei ole, mutta koen kärsineeni mielenterveysongelmista. Niitä pitää työstää ja joitain tunnelukkoja vielä enemmänkin, Kevin jatkaa. 

Kevinin elämän kamalimpiin päiviin kuuluu auto-onnettomuus. 

- Ajoimme äitini kanssa ulos tieltä. Auto meni rikki, mutta meihin ei sattunut pahasti. Tai en nyt tiedä onko se traagista, koska aika chillisti me se otettiin. Sit mä jätin mun äidin tien nojaan ja liftasin lentokentälle. Ilmeisesti olen sellainen poika. Mä halusin mennä mun lomalle! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
pasi murto

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!