Hyppää pääsisältöön
Eeva-Leena

Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena häpeissään: ”Se oli viides päivä – selkäranka on kuin puutarhaletku!”

Eeva-Leena ja Jukka nousivat otsikoihin heidän harrastettuaan seksiä Big Brother -talon olohuoneessa viime yönä.

TAUSTAA: Seksiä BB-talossa! Jukka ja Eeva-Leena koskettelivat himokkaasti toisiaan takkatulen ääressä - kamerat kääntyivät pois! Kuvat!

Eevis keskusteli hänen ja Jukan välisestä ”suhteesta” Tarinan ja Tuulan kanssa aamupäivällä. Tarina kysyi, uskooko Eevis Jukan olevan ihastunut häneen muutenkin kuin fyysisellä tasolla.

- En usko, että Jukallakaan olisi herännyt sellaisia tuntemuksia ainakaan vielä. Se on varmasti vain nopeasti kehittynyt fyysinen kiintymys tuosta hipsuttamisesta ja kiehnäämisestä. Onhan se minunkin mielestäni kivaa, Eevis sanoi.

- Onko se seksuaalista? Tarina kysyi.

Lue myös: Big Brother -Milla kertoi rankasta taustastaan: Olen tuntenut häpeää ja pitänyt itseäni huonompana ihmisenä!

Kysymyksen jälkeen Eevis päätti kertoa viime yön tapahtumista.

- No siis… Kyllä me harrastimme ihan seksiä tuolla olkkarissa viime yönä, hän täräytti.

Tarina ei löytänyt sanoja Eeviksen vastauksen jälkeen.

- Tämähän on tosi tyhmä juttu. ennen kuin tulin taloon, sanoin kaikille asiasta kysyneille, että talossa ei varmasti ole sellaista miestä, jonka kanssa tulisi mitään sellaista. Minua hieman nolottaa, koska olen sanonut kaikille, etten aio olla alasti ja harrastaa seksiä. Viime yönä aloin ajatella, että se oli viides päivä. Selkäranka on kuin puutarhaletku.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!