Big Brother -Ville kertoi avoimesti alkoholiongelmastaan – örvelsi baarissa, kaatui naamalleen maahan: "Se hallitsi elämääni!" 

Telkkari | 12.09.2019 17:01

Evankelisa-Ville kertoi Kristianille ja Timolle kamppailustaan alkoholiongelman kanssa.

Onnistuneen viikkotehtävän jälkeen Ville, Kristian ja Timo istuivat keittiössä ja keskustelivat alkoholista ja riippuvuuksista. Ville kertoi taistelleensa alkoholiongelmansa kanssa vielä uskoon tulemisensa jälkeen.

- Puolitoista vuotta uskossa, ja vieläkin taistelin sen kanssa. Ajattelin, että olen tekopyhä paskahousu. Sanoin, että hyvä on, korkki kiinni. Tasan sinä päivänä sain vapauden siitä hommasta, eikä tehnyt mieli yhtään. Kun kuljin kaupassa oluthyllyjen ohi, ne eivät huudelleet sieltä enää lainkaan. Se loppui siihen, Ville muisteli.

Lue myös: ”Ei s***ana!” Big Brother -Kristian kyllästyi evankelista-Villen jumalallisiin puheisiin: ilme kertoo kaiken - kuvat!

Hän kertoi yrittäneensä pitkään pinnistellä, ja hän teki itselleen sääntöjä ja rajoituksia, jotka hän ylitti joka kerta.

- Pahin oli jossain vaiheessa, kun join muutaman siiderin kotona ja menin vielä Hervannassa paikalliseen kuppilaan, jossa olin ollut myös portsarina. Tulen sieltä hirveässä kännissä, kaadun naamalleni siihen maahan ja silmä mustaksi. Voit kuvitella seuraavana päivänä, kun silmä mustana mietin, että isoin asia on seurata Jeesusta ja sitten vedän perseet. 

Kristian, Timo ja Ville

 

Alkoholi hallitsi elämää

Ville kertoi, ettei hänellä ole minkäänlaista mielenkiintoa kokeilla kepillä jäätä ja nauttia pisaraakaan alkoholia. Hän kertoi, että uskon ystävilleen hänen alkoholinkäyttönsä ei ollut ongelma.

- Monelle uskoon tulemiseni jälkeinen alkoholiongelma ei ollut kovin suuri ongelma. Saatoin juoda muutaman siiderin tai 6-packin olutta, se tuntui hallitsevan minun ajatusmaailmaani ja elämääni. Jouduin pinnistelemään sitä vastaan. Jos olisin antanut mennä, olisin vetänyt paljon enemmän.

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!