fbq
Telkkari
02.09.2019 17:48
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld
BB-VALVOMO: Suosikki- ja inhokkiasukkaat - Tarinan itkukohtaus ei herättänyt empatiaa: "Hei muija, sä et ole ollut talossa edes 24 tuntia!"
Telkkari
02.09.2019 17:48
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld

Koko syksyn ajan Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla nähdään viikoittain ilmestyvä BB-Valvomo, jonka juontajana toimii peräti kolme kertaa Big Brother -talossa kilpaillut Niko Saarinen

Tällä hetkellä Niko on kuitenkin Farmi-ohjelman kuvauksissa. Sen vuoksi seuraavan kahden viikon ajan BB-Valvomoa houstaa itsekin BB:ssä kilpaillut Amanda Harkimo.

Ensimmäisessä jaksossa Amanda ruotii suosikki- ja inhokkiasukkaansa. Kovaa kyytiä saavat esimeriksi Timo sekä Tarina, joka joutui viettämään viime yönsä BB-talon sohvalla. 

Lue lisää: Panseksuaali BB-Tarina elää avoimessa parisuhteessa Runo-rakkaansa kanssa: Olemme sopineet, ettemme seurustele muiden kanssa!

tarina

TAUSTAA: Panseksuaali BB-Tarina elää avoimessa parisuhteessa Runo-rakkaansa kanssa: Olemme sopineet, ettemme seurustele muiden kanssa!

- Mun mielestä Tarina on todella ärsyttävä! Toki jaksossa ei hirveästi ehtinyt tutustumaan häneen, mutta kyllä hän meni ihan suoraan ihon alle. Kun tuli äänestys siitä, että kuka joutuu nukkumaan sohvalla, niin eiköhän hän sinne joutunut ja alkanut heti itkemään asiasta.

- Hei muija, sä et ole ollut BB-talossa edes 24 tuntia ja alat itkemään! Siis oikeesti… Tarinalla tulee olemaan niin vaikeeta. Kun mä itse olin Big Brother -talossa 39 päivän ajan niin nukuin vain kolme päivää sängyssä. 

-Tarina on TOP 1 ärsyttävin, ehdottomasti! 

big brother

Timo vaikutti Amandan mielestä ensiesittelyn jälkeen täysin hyvältä tyypiltä.

- Kun luin, että Timolla on ollut 50 treffikumppania vuoden aikana. Niin sillähän on jotain &%?#€ päässä vikaa? Saa nähdä alkaako Timo sitten lämppäämään vaikka Anua tai Miraa, Amanda pohtii. 

Amandan suosikkeihin kuuluvat Kevin, Elmeri sekä Kristian