Bachelor Suomi

Bachelor Suomesta ei draamaa puutu – uusi sinkkunainen avautuu Christofferille ja katuu itkuisena: "Teinkö virhearvion?"

16.04.2019 18:01

Bachelor Suomi -sarjan tämän illan jaksossa villan uusi tulokas Elina avaa sanaisen arkkunsa.

Illan jaksossa Elina haluaa keskustella unelmiensa naista etsivän Christofferin kanssa sinkkunaisten villan ilmapiiristä.

Lue myös: Uusi nainen saa sinkut järkyttymään Bachelor Suomessa: "V**uttaa suoraan sanottuna"

Christoffer tiedustelee, ovatko muut naiset ottaneet hänet hyvin vastaan.

- Kukaan ei ole ollut minulle ilkeä. Huomasin naisten jakautuneen kahteen porukkaan. Tia, Petra, Jenna ja Minna ovat yhtä porukkaa, ja minä olen bondannut heidän kanssaan. Sitten on oma porukkansa Daniela, Maria ja Venla. Se on porukka, joka polttaa tupakkaa eikä oikeastaan puhu mitään kenenkään kanssa, Elina kertoo.

Hän huomauttaa Christrofferille, että Daniela, Maria ja Venla käyttäytyvät hyvin eri tavalla Christofferin seurassa kuin muutoin.

- Siksi viihdyn rennommassa ja luonnonläheisemmässä porukassa. He ovat positiivisempia. Lähtökohtaisesti osalla on jotenkin negatiivinen asenne kaikkeen; joku aina haisee, aina mekko tai ripsitupsu on huonosti. Jäi sellainen kuva, että nämä naiset ovat luonteeltaan ehkä hieman pinnallisempia kuin minä. Siksi haluaisin kysyä sinulta, millainen makusi oikein on. Jos pidät sellaisista naisista, jotka ovat vähän pinnallisia ja hieman persoonattomia tusinatyttöjä, niin minä en ole sellainen, Elina täräyttää.

Katuu puheitaan

Christofferille Elinan analyysi muista naisista tulee yllätyksenä, sillä hänen kokemuksensa Danielan, Marian ja Venlan kanssa on ollut hyvin erilainen. Elina alkaa katua puheitaan, sillä hän pelkää puheidensa koituvan kohtalokseen.

- Minulle tuli ihan hyvä fiilis siitä, miten Christoffer asian otti. En silti tiedä mikä tilanteeni on illan ruususeremoniassa. Olenko rehellisyyteni jälkeen pudotusuhan alla vai saanko jatkaa kilpailussa, Elina pohtii itkuisena.

Hän todella pelkää pilanneensa mahdollisuutensa puheillaan.

- Teinkö virheliikkeen heti tähän alkuun.

Bachelor Suomi Livillä tänään klo 21.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!