Bachelor Suomi

Uusi nainen saa sinkut järkyttymään Bachelor Suomessa: "V**uttaa suoraan sanottuna"

15.04.2019 20:33

Bachelor Suomen tiistain jaksossa tunteet kuumenevat heti alussa.

Viime viikolla Bachelor Suomessa koettiin erittäin yllättävä käänne, kun jakson loppupuolella Turkkiin saapui uusi sinkkunainen, 23-vuotias Elina. Hän ja Christoffer kohtasivat toisensa veneellä, johon Elina oli järjestänyt yllätystreffit.

Seuraavana aamuna Elina viedään muiden sinkkunaisten luokse heidän majapaikkaansa. Uusi sinkkunainen otetaan vastaan kylmähkösti.

- V**uttaa suoraan sanottuna. Se, että Elina tulee taloon tässä vaiheessa, on aika epäreilua. Mitä jos hän voittaakin ja on tullut mukaan vasta puolivälissä? Itse olen ollut mukana alusta asti, joten ei tämä tunnu kivalta, Venla purkaa ajatuksiaan haastattelussaan.

Raskaimmin yllätyskäänteeseen suhtautuu Petra, joka luo Elinaan useita kylmiä katseita.

- Asteikolla yhdestä kymmeneen, minua v**uttaa ehkä 12. Varmaan outoa tulla näin kesken kaiken, kun kaikki ovat jo bondanneet keskenään. Hän varmaan lyöttäytyy noiden muiden naisten seuraan. Se ei haittaa, koska en jaksa esittää, että minua kiinnostaisi, Petra toteaa varsin kylmästi.

Bachelor Suomi Livillä tiistaina klo 21.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!