fbq
Telkkari
14.09.2020 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
BB-Sini
Big Brother -Sini järjesti aviomiehelleen syntymäpäiväyllätyksen – oli tietämätön miehensä avioerovirityksistä!
Telkkari
14.09.2020 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Seiska paljasti tänään aamupäivällä todellisen uutispommin uutisoimalla Big Brother -Sinin aviomiehen hakevan avioeroa. Sini on yhä BB-talossa.

Lue myös: Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!

Vielä viime viikon loppupuolella Sini kertoi Big Brother -talon asukkaille järjestäneensä aviomiehelleen syntymäpäiväyllätyksen, sillä miehen merkkipäivä osui samaan aikaan alkaneen BB-taipaleen kanssa.

- Ystäväni vei hankkimani lahjan ovemme ulkopuolelle, Sini kertoi asukkaille.

 

Pelkää maineensa puolesta

Sinin käytös BB-talossa on herättänyt keskustelua etenkin Jodelissa. Avioerouutinen ei ole hillinnyt keskustelua – päinvastoin. 
Asianajajana ja varatuomarina työskentelevä Sini kertoi Seiskalle ennen Big Brother -taloon menoaan pelkäävänsä tosi-tv-ohjelman vaikuttavan hänen maineeseensa työrintamalla.

- Pelkään, vaikuttaako ohjelma asioihin niin, että en saakaan enää toimeksiantoja ja vanhat asiakkaat ovat pyytäneet muita hoitamaan asiansa loppuun. Joskus on otettava riskejä. Jos joku pahoittaa mielensä siitä, että saatan polttaa tupakan tai ottaa alkoholia, niin… No, jos jonkun ajatus juristeista vapaalla on se, että he pelaavat golfia ja ovat hienosti, saatan todistaa sen vääräksi, Sini kertoi Seiskalle.

BB-Valvomossa itsekin talossa ollut Jonna Saari ruotii talon tapahtua armottomasti! Katso uusin jakso alta: