fbqArman Alizad otti Viimeinen ristiretki -kuvauksissa kivuliaan tatuoinnin, tällainen se on - kuva! ”Kuulosti kuin olisi hinkattu raastimella” | Seiska
Katso kuvat!
Arman kävi Japanissa ottamassa tatuoinnin.

Arman Alizad otti Viimeinen ristiretki -kuvauksissa kivuliaan tatuoinnin, tällainen se on - kuva! ”Kuulosti kuin olisi hinkattu raastimella”

Telkkari | 07.11.2017 12:04

Arman Alizad, 46, kiertää jälleen maailmaa Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmansa kanssa. Ohjelma esitetään ensi vuonna Nelosella.

Lue lisää: Ensimmäiset kuvat julki! Tältä näyttää Arman Alizadin Viimeinen ristiretki -ohjelman tuleva kausi – huikeat otokset Japanista!

Tatuointitaiteilija Horiyoshi III teki Armanille demonia esittävän tebori-tatuoinnin. Perinteisessä tekniikassa kuva hakataan iholle pitkällä tikulla, jonka päässä on neuloja. Tebori-tatuoinnit ovat tulleet tunnetuiksi erityisesti Japanin järjestäytyneen rikollisuuden yakuzan piirissä. Armanin mukaan vaikutti siltä, että Horiyoshi III oli myös itse kuulunut rikollisjärjestöön, sillä häneltä oli katkaistu yhden sormen nivel.

Arman tatuoitavana.

– Kyllähän kuvan tekeminen tuntui erilaiselta kuin tavallinen, koneella tehty tatuointi. Kun leimaa hakattiin, kuulosti kuin ihoani olisi hinkattu raastimella. Onneksi se ei tuntunut yhtä pahalta kuin miltä kuulosti.

Armanin tatuointi.
Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Armanin matka-albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!