Hyppää pääsisältöön
Antti Kurhinen

Antti Kurhinen raivostui – sai viime hetkellä potkut uudesta tv-ohjelmasta vanhentuneen rikosrekisterin takia: "Törkeää syrjintää ja kaksinaismoralismia!"

Tosi-tv-konkari Antti Kurhinen hyllytettiin uudesta deittisarjasta erikoisen syyn takia.

Antin oli tarkoitus olla mukana MTV3:n uudessa, Shirly Karvisen juontamassa Viettele vaatteilla -deittisarjassa. Hän oli alkanut kuvata elämästään kertovia päiväkirjavideoita ohjelmaa varten, ja hänen jaksonsa kuvaukset oli tarkoitus järjestää heinäkuun puolivälin tienoilla.

Antti sai kuitenkin pysäyttävän ilmoituksen ohjelman tuottajalta.

− Hän sanoi, että MTV3 hyllyttää minut ohjelmasta rikosrekisterini takia. Minulla ei ole enää mitään merkintää missään, koska vuonna 2010 tullut merkintä pahoinpitelystä on vanhentunut ja poistunut rikosrekisteristä vuonna 2016. Minulle kerrottiin, että Maikkarilla on nollatoleranssi rikosrekisterien suhteen, Antti kertoi Seiskalle.

Pahoinpitelymerkintä liittyy vuonna 2011 annettuun ehdolliseen vankeustuomioon. 

”Järkyttävää kaksinaismoralismia!”

Aluksi Antti hyväksyi kohtalonsa, mutta raivostui luettuaan uutisen Maajussille morsian -ohjelmassa nähtävän Saritan pahoinpitelytuomiosta. Sarita oli puukottanut ex-miestään rintaan kaksi vuotta sitten. Hän valehteli tuotantoyhtiölle taustoistaan, minkä takia hän on mukana ohjelmassa.

Lue: Maajussi-Maunon morsianehdokkaalla Saritalla rankka rikostausta: puukotti ex-miestään keittiöveitsellä - tuomioita viinavarkauksista!

− Tämä on törkeää syrjintää ja kaksinaismoralismia. En ymmärrä sitä, että minulle sanottiin heillä olevan "nollatoleranssi" rikosrekisterien suhteen, ja samaan aikaan heidän vastaava tuottajansa ottaa Maajussille morsian -ohjelmaan osallistujan, jolla on tuore pahoinpitelytuomio. Olen todella hämmentynyt ja vihainen, Antti sanoi.

− Ja tietenkin se harmittaa, että kun minulla ei ole enää rikosrekisterimerkintää, niin minut leimataan silti.

Seiska ei torstaina tavoittanut MTV:n sisätöjohtajaa Marko Karvoa kommentoimaan tapausta.

Lue myös: MTV: Maajussi-Maunon morsianehdokas Sarita salasi taustansa tuotantoyhtiöltä: "Hän on valehdellut" – Seiska tavoitti Maunon: "En kommentoi!"


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!