Telkkari
Katso videot!

Amalia ja Aarne nähdään tulevalla Temptation Island Suomi -kaudella - päätös osallistua ohjelmaan ei ollutkaan niin helppo: "Ehkä meni pupu pöksyyn!"

18.09.2020 20:03

Temptation Island Suomen pariskunnat paljastettiin viime viikolla. Silloin selvisi, että Aarne, 20, ja Amalia, 20, lähtevät testaamaan parisuhdettaan viettelysten saarelle. 

Aarne ja Amalia kertovat, että heillä on paljon menetettävää houkutusten saarella.

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi! 

- Meiltä lähtisi kummaltakin pohja arjesta, Aarne summaa tilanteen, mikäli saarella sattuisi käymään huonosti.

Amalialle ja Aarnelle kommunikaatio on tärkeässä roolissa parisuhteessa, ja he keskustelevat paljon ymmärtääkseen toisiaan paremmin. Kaksikko kuvaa suhdettaan tasa-arvoiseksi. Kumpikaan heistä ei tunnusta olevansa kova juhlija. Yhteiseen kotiin muutettuaan ainoita riidanaiheita ovat olleet erilaiset rutiinit ja kodinhoito.

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Parisuhde on Aarnelle ensimmäinen, eikä minkäänlaista viettelystä ole tullut vastaan tähän mennessä. Pariskunta lähtikin testaamaan, onko suhde yhtä vakaalla pohjalla kuin he uskovat.

- Mä oon varma, että me selvitään kunnialla. En epäile hetkeäkään, Aarne kommentoi itsevarmana.

Lue lisää: Poseeraavat heti alasti! Temptation Island Suomen uudet sinkkuviettelijät esittäytyvät rohkeasti: kuka näistä miehistä aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin? Kuvat!

Seiska tapasi pariskunnan ohjelman pressitapahtumassa. Aarne ja Amalia kertoivat, että päätös lähteä mukaan ei ollut helppo.

- Kyllä minä sanoin joo ensimmäisenä, Aarne toteaa.

- Alkuun vitsailimme asiasta. Sitten heitimme vuorotellen vitsiä siitä, että lähdetään mukaan, Amalia kertoo.

Amalian mukaan hänen suhtautuminen ohjelmaan osallistumisesta muuttui, kun parille ilmoitettiin, että tuotantoyhtiö oli valinnut heidät mukaan tulevalle kaudelle. 

- Sitten, kun oli varmuus siitä paikasta, niin minä peräännyin. Ehkä meni pupu pöksyyn, Amalia sanoo.

Aarne ja Amalia

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Elina Ketonen, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Marjatta ja Nona laukovat suorat sanat asukkaista – Timon töykeys hämmensi: "Hän on yhden asian mies!"

Toni Häppölä ja Miriam Haapkylä parisuhdehastattelussa!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!