Katso kuvat!

"Ajattelin pikkuhiljaa kosia!" TIS-Joskun uusi rakas Karim ei aikaile - jätetty Leevi on enää "vain kaveri"!

Telkkari | 09.12.2019 08:09

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin torstai-iltana Leevin ja Joskun iltanuotio, joka päättyi onnen kyyneliin. Pariskunta päätti nimittäin jatkaa parisuhdettaan, vaikka Josku onnistui pettämään kumppaninsa luottamuksen matkan aikana. Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa kuitenkin paljastuu, että pari erosi pian kuvausten jälkeen, ja nykyään Josku seurustelee Karimin kanssa. 

- No tota, meillä rakkaus roihahti, kun tultiin takaisin Suomeen. 

- Lähdimme Leevin kanssa saarelta yhdessä, mutta oikeastaan aika pian sen jälkeen päätimme erota, tai minä päätin, Josku sanoo. 

Temptation Island Suomessa rohkea välienselvittely Joskun ”pettämisestä” – Karim pääsee kuin koira veräjästä: ”Jos toi olisi tullut ilmi vasta…”

temptation island suomi

Extran juontajat Sami Kuronen ja Harri Moisio palavat halusta tietää minkä vuoksi Josku ja Karim todella erosivat.

- Meidät erotti… Josku yrittää muodostaa lausetta. 

- Sano vaan rohkeasti, Karim tsemppaa uutta rakastaan.

- Siin oli ehkä semmoinen… Me oltiin pitkään ystäviä ennen kuin aloimme seurustelemaan, niin mulle tuli vaan enemmän sellainen fiilis, että Leevi on enemmänkin paras kaverini kuin kumppanini. Ei ollut sellaista intohimoa, Josku jatkaa. 

josku ja karim

Kyyhkyläiset paljastavat, että heidän suhteensa sai alkunsa Karimin periksiantamattomuuden ansiosta. 

- Mä kävin kirjaimellisesti aina kaappaamassa Joskun jostain mukaan, Karim aloittaa.

- Hän kysyi joka päivä, että nähdäänkö, ja vaikka sanoin ei, niin Karim ilmestyi aina ovelle, Josku jatkaa. 

Huh, miten kieroa peliä Temptation Island Suomessa – kristillinen Josku hairahtui kameroilta piilossa: ”Mul on ollut keppi luukulla”

TIS-LEEVI

”Tulemme hyvin toimeen”

Kolmiodraamasta huolimatta, Karim vakuuttaa olevansa hyvissä väleissä Leevin kanssa. Kaksikko tapasi toisensa taannoin juhlissa, joihin he molemmat olivat saaneet kutsun.

- Me istuttiin siinä varmaan puolitoista tuntia puhumassa vaan paskaa. Leevi on söpö ruttunaama vieläkin. Sen kanssa mulla on lämpimät välit, Karim nauraa. 

Haastattelun perusteella Karim ja Josku ovat todella miettineet parisuhteensa laatua.

- Kyl mä ainakin ajattelin pikkuhiljaa kosia Joskua, ei ihan vielä, mutta se on mun tähtäin. Kyllä me ollaan puhuttu yhteisestä elämästä, Karim avautuu. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!