Temptation Island Suomessa rohkea välienselvittely Joskun ”pettämisestä” – Karim pääsee kuin koira veräjästä: ”Jos toi olisi tullut ilmi vasta…”

Telkkari | 27.11.2019 21:30

ARTIKKELI SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!

Temptation Island Suomen fanit ällistyvät keskiviikkoiltana, kun Joskun syntinen salaisuus paljastuu niin katsojille kuin myös osalle muista TIS-kilpailijoista.

Josku on nimittäin ajautunut kaikessa hiljaisuudessa tilanteeseen, että hän on meinannut harrastaa seksiä Jepen kanssa. Härdelli tulee ilmi, kun Jeppe uskoutuu Karimille, joka puolestaan laulaa saamansa informaation Joskulle. 

- Oon kuullu juttuu, et oot melkeen pannu mun tuttuu, mies nimittäin laukoo.

TAUSTAA: Huh, miten kieroa peliä Temptation Island Suomessa – kristillinen Josku hairahtui kameroilta piilossa: ”Mul on ollut keppi luukulla”

temptation island suomi jeppe ja Josku

Huomisessa (28.11.) torstain jaksossa Josku koittaa selvittää juoruilua Jepen kanssa.

- Mulla tuli sellainen fiilis, että jollekin täytyy avautua, jotta oloni helpottaisi. Pyysin apua siihen, että mitä mä teen tässä tilanteessa, Jeppe koittaa jäsennellä ajatuksiaan. 

Jeppe on sitä mieltä, että Karim teki paljastuksen Joskulle vain sen takia, että pääsisi tämän kanssa 24h-treffeille.

- Niin vahvasti se siltä tuntuu. Viiden minuutin päästä se oli kertomassa sitä asiaa sulle, mies jatkaa. 

temptation island suomi Jeppe ja Karim

Josku on täysin sitä mieltä, että Karim on juorunnut asiasta vain hänen omaksi parhaakseen. 

- Mun on vaikee uskoa sitä, koska Karim on kunnioittanut mun parisuhdetta. Hän on sanonut sen useita kertoja, ettei hän halua tulla mun ja Leevin väliin, nainen sopertaa Jepelle. 

Tis-jeppe, Karim ja Josku

Lopulta selvittelytilanteeseen saadaan myös Karim, joka ei myönnä mitään. 

- Jos tuo olisi tullut ilmi vasta telkkarissa, niin se olisi voinut aiheuttaa kunnolla hallaa Leevin ja Joskun välille. Se on suurin syy, miksi menin siitä kertomaan Joskulle, Karim kertoo. 

Tilanne on siinä mielessä erikoinen, että Josku on se, joka kokee yksityisyytensä loukatuksi. Jeppe toki kertoi luottamuksellista tietoa Karimille, joka puolestaan syyllistyi välittömään juoruamiseen, mutta loppujen lopuksi Joskuhan on se, kuka on pettänyt jonkun luottamuksen, nimittäin täysin virheettömästi käyttäytyneen poikaystävänsä Leevin. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!