tis-josku ja tis-karim

Huh, miten kieroa peliä Temptation Island Suomessa – kristillinen Josku hairahtui kameroilta piilossa: ”Mul on ollut keppi luukulla”

26.11.2019 19:46

Moni Temptation Island Suomi -fani oli pitkään sitä mieltä, että kristilliset arvot omaavat Josku ja Leevi ovat se pariskunta, joka suorittaa TISuomen houkutusleirin puhtain paperin. 

Keskiviikon jaksossa kuitenkin paljastuu jättimäinen salaisuus.

Josku on saanut nauttia Temptation Island Suomesta kaksi miestä rinnallaan. Karim ja Jeppe ovat molemmat ihastuneet Joskuun, joka puolestaan vaikuttaa olevan enemmän kiinnostunut Jepestä. 

Jo viikko sitten saatiin tietää, että Josku on jo aikaisemminkin meinannut ylittää parisuhteensa rajat, mutta hänen kiinnostuksensa kohteista oli laittanut homman jäihin. 

Nyt totuus paljastuu.  

jeppe ja josku
jeppe ja josku

Josku on nimittäin ajautunut käsipeliin Jepen kanssa. Fyysinen tilanne on tehty kameroilta piilossa, jonka vuoksi sokki on suuri. 

TAUSTAA: "Kiima tuli takaisin!" Temptation Island Suomen Josku ei ehkä mahda haluilleen mitään - järkyttyykö poikaystävä-Leevi pahanpäiväisesti?

temptation island suomi
temptation island suomi

Jeppe kertoi asiasta Karimille, joka puolestaan kertoi asiasta Joskulle. Nainen suuttuu tilanteesta perinpohjaisesti ja päättää ripittää Jeppeä luottamuksensa pettämisestä. 

- Kun mä en pääse avautumaan niistä kenellekään, niin mä luotin Karimiin, mies kertoo surullisena Joskulle.

jeppe ja viivi

Jeppe avautuu tilanteesta Viiville ja samalla mies paljastaa miten pitkälle hän todellisuudessa on Joskun kanssa mennyt. 

- Sanotaanko näin, että on ollut keppi luukulla, mutta mä olen estänyt sen, tilanteesta turhautunut Jeppe kertoo Viiville. 

Minkälaisiin tunnelmiin kolmikon ilta päättyy? Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!