fbq
Telkkari
21.07.2020 11:35
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media & Instagram
temptation island suomi
Iso-Kiimanen ja Pieni-Kiimanen valtavassa roolissa? Uuden Temptation Island -kauden kuvauksista paljastui pikkutuhmaa faktaa - kuka joutuu Mulkkusaarille?
Telkkari
21.07.2020 11:35
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media & Instagram

Suomi on täynnä hauskoja ja pikkutuhmia paikannimiä. Kun Temptation Island Suomen kuvaukset jouduttiin siirtämään koronapandemian takia tänä kesänä kotimaan kamaralle, etsi ohjelman tuotantotiimi kiivaasti sopivaa kuvauspaikkaa eri puolilta Suomea.

Lopulta uuden TIS-kauden kuvauspaikaksi valikoitui Sotkamon Vuokatti ja Laantin Lamposaaren ympäristö. Kuvaukset ovat Vuokatissa parhaillaan käynnissä.

Vuokatti valikoitui kuvauspaikaksi varmasti puitteidensakin ansiosta, mutta kuinkahan vahvasti valintaan vaikutti myös se, että lähialueet ovat täynnä toinen toistaan kaksimielisempiä ja pikkutuhmempia paikannimiä?

Lue lisää: Yle: Temptation Island Suomen kuvauspaikka Suomessa paljastui!

Vuokatin lähistöllä sijaitsee esimerkiksi upeita vesistöjä nimeltä Iso-Kiimanen, Pieni-Kiimanen, Pieni-Jormanen sekä Kivesjärvi. Lisäksi lähistöllä on saariryhmä nimeltä Mulkkusaaret.

Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronenkin hassutteli maanantaina Instagramin videotarinassaan hauskoilla paikannimillä. Sami oli maanantaina kalastusretkellä ja hän veneili Iso-Kiimasen halki.

- Iso-Kiimasella, Mulkkusaarten lähistöllä. Kalastushommia! Kuronen kirjoitti videotarinansa päällä.

Kuvakaappaus Sami Kurosen Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Sami Kurosen Instagram-videotarinasta.

Ei pidä siis yllättyä, mikäli syksyllä Nelosella esitettävällä kahdeksannella tuotantokaudella hassutellaan runsaasti Vuokatin alueen hauskoilla paikannimillä, kun Temptation Islandin varattuja ja sinkkuja lähetetään päivätreffeille lähialueen kesäisiin maisemiin. Mikäpä olisikaan romanttisempaa kuin sauvakävelyretki Mulkkusaarilla tai sukellusreissu Pieni-Kiimasella! Pikkutuhmat paikannimet nousevatkin mitä todennäköisimmin isoon rooliin kauden aikana.

Lue lisää: Ensimmäinen kuva Temptation Islandin Suomi-kuvauksista julki: nyt nähdään jotain aivan ennennäkemätöntä - "Iltanuotio vaatii hivenen öljyä ja bensaa!"

Lopuksi huomioitakoon, että jos Temptation Island Suomea kuvataan vielä jatkossakin kotimaassa, kenties yhdeksäs tuotantokausi voitaisiin kuvata Pohjois-Karjalassa, Kolin kansallismaisemissa.

Siellä nimittäin sijaitsee pieni Jeron järvi, jossa on kaksi täydellisesti Temptation Islandin henkeen sopivaa viettelysten saarta: Iso-Kiimasaari ja Pieni-Kiimasaari.

Tässä siis ilmainen vinkki TIS-tuotannolle.

Lue lisää: Nelosen koronayllätys: Temptation Island kuvataan nyt Suomessa - "Luvassa entistä enemmän yllätyksiä!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »