fbq
Telkkari
10.07.2020 13:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media
temptation island suomi
Ensimmäinen kuva Temptation Islandin Suomi-kuvauksista julki: nyt nähdään jotain aivan ennennäkemätöntä - "Iltanuotio vaatii hivenen öljyä ja bensaa!"
Telkkari
10.07.2020 13:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen kahdeksannen tuotantokauden kuvaukset ovat lähteneet käyntiin Suomen Kainuussa.

Suosittua ohjelmaa kuvataan tänä vuonna Thaimaan palmujen sijasta hieman kotoisammassa ympäristössä, Sotkamon Vuokatin välittömässä läheisyydessä, Nuasjärven saarella. Kuvausten siirtyminen Suomeen johtui maailmalla vallitsevasta koronapandemiasta.

Torstaina Temptation Island Suomen juontaja Sami Kuronen julkaisi ensimmäisen otoksen ohjelman kuvauspaikalta. Kauniissa kesäisessä kuvassa näkyy kainuulaista järvimaisemaa sekä kerrassaan upea sateenkaari.

- Iltavuoro, Kuronen ilmoitti kuvatekstissä, joten mitä ilmeisimmin kuva on otettu tulevan kauden iltanuotiosijainnilta.

Lue lisää: Yle: Temptation Island Suomen kuvauspaikka Suomessa paljastui!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iltavuoro #tisuomi

Henkilön Sami Kuronen (@samikuronen) jakama julkaisu

Häkellyttävä kuva keräsi ihastelevia kommentteja Kurosen seuraajilta.

- Voi olla näillä keleillä että iltanuotio vaatii hivenen öljyä ja bensaa, eräs kommentoija naureskeli.

- Wau, kirjoitti puolestaan ensimmäiselle TIS-kaudelle osallistunut Rita Niemi-Manninen.

- Aivan ihana kuva! Kainuun kauniita maisemia, kommentoi puolestaan eräs.

Lue myös: Temptation Islandin Wallu ja Emilia palasivat taas yhteen - asuvat jo saman katon alla: "Kaikki on paljon paremmin kuin ennen!"

"Ei millään malttais oottaa"

Temptation Island Suomen kahdeksannen tuotantokauden tapahtumia päästään seuraamaan Nelosella syyskuusta alkaen, joten kovinkaan kauan kihelmöivää parisuhdedraamaa ei tarvitse odottaa nähtäväksi.

Kainuun valinta TIS-kuvauslokaatioksi on herättänyt runsaasti kehuja ohjelman fanien keskuudessa. 

- Pakko kehasta että aivan loistavan lokaation valihitte! Ei millään malttais oottaa että pääsee näkemään mikä meno suomitemppareissa on! Ainahi on taatusti eri meininki ku aikasemmin! yksi katsoja kommentoi Kurosen kuvaan.

Temptation Island Suomen vastaava tuottaja Jukka Saharinen kommentoi tulevan kauden kuvauksia Nelosen tiedotteessa toukokuussa seuraavasti:

- Päätös uuden kauden kuvaamisesta Suomessa oli luonnollisesti olosuhteiden sanelema, mutta näemme sen myös suurena mahdollisuutena. Kotimaassa kuvaaminen antaa mahdollisuudet järjestää entistä enemmän yllätyksiä, tuoda paikalle vierailevia tähtiä ja sekoittaa pakkaa. Luvassa on siis takuulla ennennäkemätön kausi, joka jokaisen sarjan fanin on pakko nähdä, Saharinen kertoi.

Lue lisää: Nelosen koronayllätys: Temptation Island kuvataan nyt Suomessa - "Luvassa entistä enemmän yllätyksiä!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »