fbq
90 päivää morsiamena -kolmiodraama: "Olenko se tämän porukan isoäiti?" | Seiska
Telkkari
14.01.2022 10:34
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery
90 päivää morsiamena -ohjelman Usman ja Kimberly
90 päivää morsiamena -kolmiodraama: "Olenko se tämän porukan isoäiti?"
Telkkari
14.01.2022 10:34
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -ohjelman uudella kaudella seurataan amerikkalaisia, jotka matkustavat ulkomaille kohdatakseen ihastuksensa ensimmäistä kertaa kasvokkain.

Artikkeli sisältää juonenkäänteitä 14.1. julkaistusta 90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -sarjan jaksosta. 

50-vuotias Kimberly on rakastunut nigerialaiseen, rap-artistina ja laulajana tunnettuun Usmaniin, artistinimeltään Sojaboyhin, 32.

Pariskunta tutustui sosiaalisessa mediassa, kun Usmanin musiikkia fanittanut Kimberly laittoi idolilleen viestin. Kaksikko alkoi viestitellä tiiviisti, ja pian ystävyys muuttui syvemmäksi. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -tähti tapaa ensimmäistä kertaa pyörätuolissa istuvan tyttöystävänsä - reaktio järkyttää faneja

Ohjelmassa pariskunta kohtaa viimein ensimmäistä kertaa kasvokkain, kun Kimberly lentää Tansaniaan, jossa Usman kuvaa uutta musiikkivideota. 

90 päivää morsiamena
Kimberly ja Usman kohtaavat ensimmäistä kertaa Tansaniassa.

Ei hyvä imagolle

Osa sarjan amerikkalaisfaneista on ennättänyt kyseenalaistamaan jo Kimberlyn toimintaa.

Hän antoi ihastukselleen ensitapaamisella Playstation 5 -pelikonsolin sekä kannettavan tietokoneen. Osa katsojista epäilee, yrittääkö hän ostaa rakkautta materialla.

Ohjelmassa nähtiin, kuinka Usman otti uudet elektroniikat mukaansa ja jätti Kimberlyn yksin huoneeseen, jotta voisi itse pelata koko yön. Kimberly sen sijaan toteaa, että Usman etenee hitaammin askelin, eikä sen vuoksi viettänyt yötä hänen kanssaan.

Lue myös: 90 päivää morsiamena -sarjan Jason Hitch, 45, on kuollut

Uusimmassa jaksossa nähdään kohtaus, jossa Usman pyytää Kimberlyn huoneeseensa ja pyytää tämän sulkemaan silmät. 

Kimberly innostuu yllätyksestä ja kysyy, onko mies kosimassa häntä. Usman ei lahjoittanut kuitenkaan hänelle sormusta, vaan tuliaiset Nigeriasta – kaula- ja rannekorun. 

Tansaniassa Usmanilla on mukanaan myös hänen musiikkitiiminsä musiikkivideokuvausten tiimoilta. Tiimin jäsen kertoo mielipiteensä kaksikon suhteesta kameroille.

– Uskon, että Usman välittää Kimberlystä, mutta ei tee hyvää hänen imagolleen, että hän pitää kädestä julkisilla paikoilla.  

90 päivää morsiamena
Usman tuntuu olevan kiinnostuneempi videopeleistä kuin amerikkalaisrakkaastaan.

Mustasukkaisuutta nuoremmasta naisesta

Usman on reissullaan tapaamassa ammattimielessä Rosarya, yhtä Itä-Afrikan suosituimmista naisräppäreistä. Kimberly ei pidä ajatuksesta. Hän epäilee kyseessä olevan treffit. Tiimi kuitenkin vakuuttaa ettei näin ole. 

Kimberly purkaa tunteitaan kameroille. 

– Mitä helvettiä on meneillään? Sinä kutsuit minut tänne, joten miksi menemme tapaamaan jotain toista muijaa? En ymmärrä. Yksi osa minusta miettii, että yrittääkö hänen tiiminsä puskea minut pois? Ehkä he yrittävät näyttää, että tässä on nainen, jota Usmanin tulisi deittailla. Jos näen heidän välillään flirttiä, nousen ylös ja lähden kävelemään, Kimberly uhkailee. 

Lue myös: Yläosattomissa pullisteleva maajussi-Francesco täräyttää tiskiin naisvaatimuksensa - ystäviltä kritiikkiä italialaiskomistukselle: "Minussa on se vika..."

Kimberly haluaa tukea Usmania urallaan, mutta toivoisi kahdenkeskistä aikaa. Nainen ei ole ennättänyt edes tulemaan ravintolaan, kun Kimberly kimpaantuu. 

– Ehkä minun olisi ollut parempi jäädä hotelliin. 

– Ei, jos olisit jäänyt, olisit suuttunut, miksi et pääse mukaan. 

90 päivää morsiamena
Kimberly on mustasukkainen räppärirakkaansa seuralaisesta.

Mykkäkoulu jatkuu

Usman ei puhu Kimberlylle sanaakaan. 

– Kimberlyn mukaan ottaminen oli virhe, sillä hän on nyt jo raivona. Olen huolissani, Usman selventää tunteitaan kameroille. 

Rosary tulee paikalle. Kimberly istuu hiljaa artistien keskustellessa keskenään. Usman äityy kehumaan naisen aksenttia ja tapaa ääntää. 

– Sinun kielesi on niin suloinen, mies vitsailee. 

Lue myös: Maajussille morsian maailmalla jatkuu: italialainen fitnesshurmuri etsii suomalaista naista - tässä ovat uudet tähdet

Kimberly ei ole sanonut sanaakaan. 

– Tiedän, että tämä on bisnestapaaminen, mutta hemmetti tunnen olevani kolmas pyörä. Hän on kaunis ja nuori, minä istun taas seurueessa, että olenko se tämän porukan isoäiti. Mitä hemmettiä on meneillään, nainen purkaa jälleen tuntojaan kameroille. 

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen katsottavissa discovery+ -palvelussa. Uusi jakso ilmestyy perjantaisin.