fbq
Telkkari
10.12.2021 13:12
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV
Maajussille morsian maailmalla
Maajussille morsian maailmalla jatkuu: italialainen fitnesshurmuri etsii suomalaista naista - tässä ovat uudet tähdet
Telkkari
10.12.2021 13:12
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV

Supersuosittu Maajussille morsian maailmalla -ohjelma tekee paluun.

Sarjan toisen tuotantokauden avausjaksossa katsojat pääsevät tutustumaan neljään ulkomaalaiseen maaseudulla asuvaan ihmiseen, jotka etsivät rakkautta Suomesta.

Tällä kertaa kaikki maajussit asustelevat kaikki Euroopassa: Etelä-Italiassa, Norjassa, Islannissa ja Turkissa. Lisäksi mukana on yksi suomenruotsalainen maajussitar.

Mukana on manteli- ja hedelmäpuutilallinen, ammattikalastaja, hevosten kasvattaja ja cityfarmari, jotka kaikki toivovat löytävänsä rinnalleen sen yhden ja oikean.

Myös sinkkuehdokkaille täytyy löytyä rohkeutta, sillä ohjelmassa lähdetään farmiviikoille maajussin kotiseudulle. Tämän kauden pikatreffit järjestetään kuitenkin Suomessa.

Ohjelman juontajana jatkaa katsojien suosikki Vappu Pimiä.

Maajussille morsian maailmalla -esittelyjakso nähdään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa maanantaina 27.12. kello 20.

Tässä ovat uudet maajussit!

Maajussille morsian maailmalla francesco

Francesco, 25, Santeramo in Colle, Italia 

Italialainen Francesco on varttunut sukutilallaan Santeramo in Collen kylässä Pugliassa, Etelä-Italiassa vanhempiensa, veljensä ja ystäviensä ympäröimänä. Francescon ex-tyttöystävä on suomalainen, ja Francesco teki seurustelusuhteen aikana useita matkoja Suomeen. 

Francesco on jo viidennen sukupolven maatilallinen. Tiluksilla tuotetaan muun muassa maitoa, oliiviöljyä, hedelmiä ja erilaisia manteleita. Francesco hoitaa tilaa yhdessä isänsä ja ystäviensä kanssa haaveillen tilan kehittämisestä hyvinvointitilaksi tulevaisuudessa. Hän toimii jo nyt fitness-alan yrittäjänä myyden kuntosalilaitteita tilalta käsin. Francescolle omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeä osa elämää, ja hän uskoo, että hyvä lihaskunto takaa jaksamisen raskaimmissakin maatilan töissä.  

Francesco toivoo löytävänsä rinnalleen aktiivisen naisen, jonka kanssa voisi herätä yhdessä aamun treeneihin ja harrastaa liikuntaa yhdessä. Francesco toivoo tyttöystävänsä olevan vahva kuten hän itsekin on ja nauttivan itsensä kehittämisestä. Francesco tunnustaa olevansa romanttinen omalla tavallaan. Energisen Francescon unelmaan romanttisesta illasta tyttöystävän kanssa sisältyvät ainakin avoauto, hiekkaranta ja auringonlasku.  

Maajussille morsian maailmalla asgeir

Asgeir, 53, Lillesand, Norja 

Ammattikalastaja ja 12- ja 14-vuotiaiden lasten isä, Asgeir, on kasvanut ihastuttavassa Lillesandin kaupungissa Etelä-Norjassa. Asgeirilla on vahva yhteys Suomeen ex-vaimonsa sekä lastensa Ainon ja Ollin kautta. Hän tuntee suomalaisen kulttuurin hyvin ja myös ymmärtää suomen kieltä jonkin verran.  

Asgeir tunnetaan yhtenä Norjan parhaista kalastajista. Hän on aikoinaan tehnyt kalastusharrastuksesta itselleen ammatin, joka vie häntä vuosittain matkoille ympäri maailmaa. Asgeir on suosittu kalastusbloggaaja ja kehittelee parhaillaan kalastusapplikaatiota. Harrastuksenaan Asgeir valmistaa vieheitä sekä käy kuntosalilla, retkeilee ja touhuaa paljon lastensa kanssa.  

Nyt, kun lapset alkavat olla jo isoja ja muutaman vuoden päästä lentävät pesästä, Asgeir on alkanut vakavissaan etsiä vierelleen kumppania, jonka kanssa viettää ne elämänsä parhaat, vielä edessä olevat hetket. Elämä ilman rakkautta ei hänen mielestään ole elämää.  

Asgeirin suurin unelma on saada rinnalleen aktiivinen, luontoa, ulkoilmaa ja matkustamista rakastava, intohimoinen nainen, joka nauttisi myös ihan tavallisesta perhe- ja parisuhdearjesta. Hän uskoo, että kun se oikea nainen löytyy, hän on valmis heittämään itsensä rakkauden vietäväksi sataprosenttisesti.  

Asgeir on Kalastajan vaimo -blogia pitävän Johanna Alvestadin ex-puoliso.

Lue myös: Oho, suosikkibloggaaja Kalastajan vaimo eroaa norjalaismiehestään!

Maajussille morsian maailmalla ann

Ann, 63, Selfoss, Islanti 

Ann on positiivinen ja elämäniloinen maajussitar Selfossista, Islannista. Suomenruotsalainen Ann kasvattaa ja kouluttaa maatilallaan islanninhevosia. Ann on kotoisin Helsingistä, mutta asunut jo kolmisenkymmentä vuotta Islannissa ja jäänyt sille tielleen. Tällä hetkellä Annin tilalta löytyy 16 hevosta, saman verran kanoja ja seitsemän kissaa.  

Hevostilan ulkopuolella ruotsia, suomea ja islantia puhuva Ann työskentelee osa-aikaisena koulunkäyntiavustajana paikallisessa koulussa. Lapset ovat aina olleet Annin sydäntä lähellä ja hänen omaan perheeseensä kuuluu nykyään viisi aikuista lasta ja neljä lastenlasta. Vapaa-ajallaan Ann nauttii villapaitojen neulomisesta sekä rikossarjojen katsomisesta.  

Ann on ollut pitkään sinkku ja etsii nyt vierelleen huumorintajuista ja fiksua miestä, jonka kanssa keskustella elämän pienistä ja suurista asioista ja nauttia ihan tavallisesta arjesta. Ann toivoo löytävänsä Suomesta miehen, joka nauttii maatilan töiden tekemisestä ja vaikkapa hanuritansseissa käymisestä yhdessä.  

Annilla on elämässään kaikki hyvin ja hän nauttii suuresti perheestään, mutta rakkaus puuttuu rinnalta. Annille tärkeintä rakkaudessa on se, että siinä on hyvä ja turvallista olla. 

Maajussille morsian maailmalla Sinan

Sinan, 49, Izmir, Turkki 

Sinan on tekstiiliyrittäjä Izmirin miljoonakaupungista. Hän työskentelee päivisin perheyrityksessä, joka valmistaa ja myy vaatteita islamilaisille naisille. Sen lisäksi hän huolehtii iäkkäistä vanhemmistaan ja hoitaa isänsä sukutilaa kaupungin laitamilla. Maatilalla työskentely tuo luontoa rakastavalle Sinanille tärkeää vastapainoa kaupungin sykkeeseen.  

Sinanilla on vahva yhteys Suomeen ystäviensä kautta. Hän asui Helsingissä kolme vuotta ja toimi pizzeria-yrittäjänä ystävänsä kanssa, kunnes joutui palaamaan takaisin Turkkiin vanhempiensa kunnon huononnuttua. Sinan kaipaa kovasti takaisin Suomeen ja olisi valmis muuttamaan uudelleen Turkista Suomeen, jos vierelle löytyisi suomalainen puoliso. Sinan arvostaa suomalaisissa naisissa erityisesti heidän itsenäisyyttään ja sitkeyttään selvitä mistä vain.  

Sinan rakastaa huumoria, luontoa ja seikkailua, ja niitä piirteitä hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan. Hänelle tärkeimpiä asioita elämässä ovat perhe ja perheenjäsenten onnellisuus ja terveys. Vaikka työ onkin Sinanille tärkeää, hän ei halua elämän pyörivän vain töiden ympärillä. Hän haluaa tulevaisuudessa vaimon ja omia lapsia, joiden keskellä olla onnellinen. Romantikoksi tunnustautuva Sinan uskoo vielä löytävänsä suuren rakkauden.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »