fbq
Telkkari
18.01.2022 20:11
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery
90 päivää morsiamena -Ed
90 päivää morsiamena -Ed löysi viimein onnen: 27-vuotiaan kohurakkaan nimettömässä killuu timanttisormus
Telkkari
18.01.2022 20:11
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Discovery

Ed ”Big Ed” Brownin rakkauden etsintää on saanut seurata suositun 90 päivää morsiamena -ohjelman eri kausilla. 

Ed tuli ensimmäisen kerran tutuksi tv-katsojille ympäri maailman, kun hän matkusti ohjelmassa tapaamaan ihastustaan Filippiineille. Rakkaus 23-vuotiaseen filippiiniläiskaunotar Roseen ei ottanut tuulta alleen ja Ed joutui lopulta tulemaan häntä koipien välissä takaisin kotiin.

Lue myös: 90 päivää morsiamena -tähti tapaa ensimmäistä kertaa pyörätuolissa istuvan tyttöystävänsä - reaktio järkyttää faneja

Discovery+-palvelussa pyörivässä 90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää  -sarjan ensimmäisellä kaudella Ed on liehitellyt suosikkiravintolansa tarjoilijaa, 27 vuotta nuorempaa Liziä. Edin hurmaamistaktiikka tuotti tulosta, ja kaksikko alkoi seurustella, vaikkakin Edin tytär vastusti suhdetta. Tiffany-tytär on nimittäin ainoastaan kaksi vuotta nuorempi kuin Liz. 

Lizin ja Edin suhde ei ollut kuitenkaan pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan sisälsi läjäpäin draamaa. Sarjan päätösjaksoon mennessä he olivat ehtineet jo erota. Jaksossa ex-pariskunta puhui muun muassa siitä, että heidän alkoholinkäyttönsä on haitannut suhdetta.

Lue myös: 90 päivää morsiamena -kolmiodraama: "Olenko se tämän porukan isoäiti?"

Studiossa istuvat sarjan muut tähdet olivat pöyristyneitä Edin itsekkäästä käytöksestä ja yrittivät saada Lizin ymmärtämään, ettei Ed ole hyväksi hänelle. Aina riidan tullessa Ed käski Liziä muuttamaan pois. Tilannetta ei myöskään parantanut se, että Ed lähti juhlimaan heti eron päätteksi Las Vegasiin muiden naisten kanssa. 

Rakkaus voitti

Rakkaus kuitenkin lopulta voitti. Ed ja Liz nähtiin syyskuussa 2021 yhdessä juhlimassa Santa Barbarassa Kaliforniassa. Lizin nimettömässä kimalteli timanttisormus. 

Lue myös: Mitä ihmettä? 90 päivää morsiamena -räppäri on jo entuudestaan tuttu - suhde ex-vaimoon päättyi likaiseen eroon

 

Kaksi kuukautta myöhemmin pariskunta vahvisti kihlautuneensa. He paljastivat marraskuussa 2021 People-lehden haastattelussa, että suhde oli syttynyt uudestaan, kun Liz oli ottanut yhteyttä mieheen sähköpostitse hänen rakkaan koiransa kuoltua. 

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää katsottavissa Discovery+-palvelussa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »