fbq
Rikos
27.07.2022 17:26
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi Jami
TIS-Jamille kaksi uutta syytettä
Rikos
27.07.2022 17:26
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomen 10. kaudelta tuttu Jami Majanen, 27, joutuu taas oikeuden eteen.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta selviää Majasen saaneen syytteet rahanpesusta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käräjäoikeudesta vahvistetaan, että syyte rahanpesusta on tullut vireille 4. heinäkuuta. Asiassa on myös toinen vastaaja. Istuntopäivämäärää ei vielä ole määrätty. 

Lue myös: Ei herkille! TIS-Marlonin raiskaustuomion järkyttävät yksityiskohdat julki: pakotti 16-vuotiaan anaaliyhdyntään

Toinen syyte törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta on tullut vireille jo 22. kesäkuuta. Asialle ei toistaiseksi ole määrätty käsittelypäivämäärää. 

Vangittiin huhtikuussa

Majanen on aiemminkin ollut otsikoissa rikosasioihin liittyen. Huhtikuussa hänet vangittiin epäiltynä todennäköisin syin törkeästä huumausainerikoksesta. Hänet kuitenkin vapautettiin muutama viikko myöhemmin.

Lue myös: TIS-Jami vapautui tutkintavankeudesta - somessa heti vertaus huumeparoniin

On toistaiseksi epäselvää, liittyykö asia vireillä olevaan rahanpesusyytteeseen. Törkeän huumausainerikoksen syytteen nostamisen määräpäivä oli 1. päivä kesäkuuta.

Aiemmat rikostuomiot

Majasella on värikäs rikostausta. Hänet on aiemmin tuomittu esimerkiksi huumausainerikoksista, rattijuopumuksista, pahoinpitelystä sekä ja ryöstön yrityksestä.

Lue myös: TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"

Seiskan haastatteluissa Majanen on vakuuttanut jättäneensä rikollisen elämäntyylin taakseen. Viimeksi hän kommentoi menneisyyttään lokakuussa 2021.

– Kolme vuotta sitten olin vielä koditon narkomaani. Nuo jutut vain kuuluvat siihen elämään.

– Se on taakse jäänyttä elämää, Majanen totesi tuolloin.

Lue myös: Mihin katosi TIS-Viivin kihlasormus?

Majanen tippui Temptation Island -ohjelmasta ensimmäisenä.