fbq
Rikos
22.04.2022 12:54
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Jami Majanen
TIS-Jami vapautui tutkintavankeudesta - somessa heti vertaus huumeparoniin
Rikos
22.04.2022 12:54
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Seiska kertoi huhtikuun alussa, että Temptation Island Suomen 10. kaudelta tuttua Jami Majasta epäillään vakavasta rikoksesta.

Majanen otettiin kiinni perjantaina 1. huhtikuuta. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta vahvistettiin Seiskalle, että miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Majasta vaadittiin vangittavaksi muutama päivä tämän jälkeen. Vangitsemisvaatimuksen mukaan häntä epäiltiin rikoksesta todennäköisin syin.

Lue myös: TIS-Jami vangittiin - epäillään törkeästä rikoksesta

Seiskan tietojen mukaan Majanen on nyt päässyt vapaaksi.

Seiska tavoitti tutkinnanjohtajan rikoskomisario Mikko Minkkisen, joka vahvisti Majasen vapautuneen tutkintavankeudesta.

– Ei ole enää syytä pitää henkilöä tutkintavankina, asiaa voidaan tutkia muutenkin, Minkkinen toteaa ja kertoo esitutkinnan olevan edelleen kesken.

"El Chapo"

TIS-tähden sometili hiljentyi luonnollisesti hänen ollessaan vangittuna. Majasen tyttöystävä on sen sijaan julkaissut somesisältöä normaalisti. Eilen torstaina (21.4.) hän julkaisi kuvan Majasen tatuoidusta kädestä hänen reidellään. 

Myös Majasen Instagram-tili heräsi henkiin eilen. Hän julkaisi videotarinoissaan ystävänsä kuvaaman videoklipin heidän jälleennäkemisestä.

Lue myös: Suomalaista sometähteä epäillään tapon yrityksestä – mallikaunotar rajussa välikohtauksessa

Videolla Majanen halaa iloisesti toista ystäväänsä ja videon julkaissut mies hymyilee iloisesti kameralle.

– Ooo, El Chapo, ystävä toteaa videolla naureskellen.

El Chapo eli Joaquín Guzmán on yksi maailman tunnetuimmista huumerikollisista. Meksikolaisen huumekartellin johtaja on tullut tunnetuksi siitä, että hän on karannut useaan kertaan vankilasta.

Majanen julkaisi myös videoita autoajelustaan. Hän kuuntelee videolla musiikkia ja laulaa musiikin tahtiin. Lisäksi hän kuvasi itseään juomassa alkoholitonta Corona-olutta.

Jami Majanen
Jami Majanen osallistui Temptation Island Suomen 10. kaudelle. Hän oli ensimmäinen sinkkumies joka sai lähtöpassit ohjelmasta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »