fbq
Rikos
17.11.2022 16:15
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Jukka Laine
Rakkaussuhteen karmea päätös: BB-Jukka haastoi Eeviksen käräjille – tästä on kyse!
Rikos
17.11.2022 16:15
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Tiistaina (15.11.) Helsingin käräjäoikeudessa nähtiin roppakaupalla BB-julkkiksia, kun vuoden 2019 BB-ohjelman jälkimainingeista poiki rikosilmoitus.

- Tein Eeva-Leena Keskisestä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta noin kaksi vuotta sitten. Tämä on ollut raskasta aikaa, joten on mukavaa, että asia saadaan vihdoin päätökseen, Jukka Laine kertoi Seiskalle tunnelmistaan juuri ennen istunnon alkua.

Istuntoa seurasi BB-kauden voittaja Kristian ”Krisu” Heiskari ja todistaja-aitiossa nähtiin niin ikään BB-talosta tuttu Milla Lehtonen.

Jukka ja Eevis muistetaan BB-talosta etenkin aktiivisesta peiton heiluttelusta. Tv-katsojat seurasivat tiiviisti parin sekstailua, sillä he vaikuttivat aidosti myös ihastuneensa toisiinsa.

Jukka ihastui Eevikseen

Lue myös: BB-Eevis ja BB-Jukka puivat yhteistä tulevaisuuttaan ensimmäisessä yhteishaastattelussaan – Niko Saarinen joutui toppuuttelemaan seksipuheissa!

Kun Eevis häädettiin talosta, Jukka jäi BB-asukiksi vielä joksikin aikaa.

Yksin jäänyt Jukka innostui pian BB-Millan kauneudesta.

- Mitään seksuaalista välillämme ei ollut, Jukka kertoi käräjäsalissa.

Luonnollisesti Jukan ja Eeviksen suhde kiinnosti mediaa myös talon ulkopuolella.

BB-rakastavaiset kertoivat haastatteluissa suhteensa tilasta tv-kameroiden sammuttua. He kertoivat muun muassa Seiskan BB-Valvomolle suhteensa jatkuvan vielä talosta tulon jälkeenkin, ja Jukka myönsi ihastuneensa Eevikseen.

- No kyllä mielestäni hyvään seksiin kuuluu myös pientä ihastusta, Jukka kertoi lokakuussa Seiskalle.

- Joo, ja hyvää seksiä on kyllä ollut ilmassa, Eevis vahvisti.

Karmeat väitteet johtivat käräjille

Lue myös: Avoimesti yhdessä! Big Brother Suomessa seksipuuhillaan hämmästyttäneet Jukka ja Eevis ostoksilla Itä-Helsingissä - katso kuva!

Eeviksen ja Jukan suhde kuitenkin kuivui kasaan.

Pian Jukka ja Eevis nousivat uudestaan otsikoihin, kun Eevis kirjoitti blogissaan useita kertoja Jukasta karmeita asioita.

Vaikka Eevis ei kirjoittanut Jukasta nimeltä, yleisö tiesi, ketä hän tarkoitti. Hän nimittäin väitti tai vihjaili Poikkeava havainto -blogissaan, että Jukka olisi syyllistynyt BB-talossa raiskaukseen.

Eevis viittasi kirjoituksillaan talon tapahtumiin hänen lähtönsä jälkeen.

- En ole ketään raiskannut, joten kirjoitus oli täysin virheellinen, Jukka kertoi tiistaina käräjäoikeudessa.

Kirjoituksen seurauksena Jukka sanoo menettäneen maineensa, ja siksi hän teki Eeviksestä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

Eevis itse ei saapunut käräjäoikeuteen, vaan salissa häntä edusti asianajaja. Eevis kiisti syytteen asianajajansa välityksellä.

Eeviksen perusteluina oli muun muassa se, että kirjoittelun tarkoituksena oli osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Eeviksen juristi korosti, ettei hänen päämiehensä tarkoituksena ollut, että ketään tunnistettaisiin, eikä hän siten halunnut kenellekään pahaa. Juristin mukaan tahallisuus puuttui, ja kirjoitus keskittyi enemmänkin BB-tuotannon kritisoimiseen. 

Syyttäjällä oli täysin päinvastainen näkemys. Syyttäjän mukaan Jukka oli tunnistettavissa Eeviksen kirjoitteluista, ja valheellinen tieto oli levinnyt laajalle yleisölle.

Syyttäjä vaatii Eevikselle vähintään 60 päiväsakkoa.

Käräjäoikeus antaa tuomion marraskuun lopussa.