Hyppää pääsisältöön

BB-Eevis ja BB-Jukka puivat yhteistä tulevaisuuttaan ensimmäisessä yhteishaastattelussaan – Niko Saarinen joutui toppuuttelemaan seksipuheissa!

Jukka ja Eevis nousivat BB-talon puhutuimmaksi kaksikoksi heti ensimmäisellä viikolla, sillä he päätyivät harrastamaan seksiä jo viidennen päivän jälkeen. Jukka ja Eevis olivat yhdessä tauotta, mutta kaksikon BB-suhde tuli tiensä päähän Eeviksen saatua lähtöpassit talosta noin kuukausi sitten.

Jukka ja Eevis puivat mahdollista yhteistä tulevaisuuttaan Niko Saarisen luotsaamassa BB-Valvomossa.

- Onko tässä nyt seuraava BB-pariskunta? Niko kysyi kaksikolta.

- Ei, Jukka totesi lyhyesti.

- Tuskin, Eevis komppasi.

- Vaikka Eevis onkin mahtava ja hyvä tyyppi, ja vaikka meillä onkin hyvää seksiä, en näe punaista tupaa ja perunamaata Eeviksen kanssa, Jukka pohti.

Hän kertoi vakavan parisuhteen olevan hänen tavoitteenaan, mutta Eeviksen näkemys omasta tulevaisuudestaan on hyvin erilainen.

- Minä en halua punaista tupaa ja perunamaata yhtään kenenkään kanssa. Haluan ihan mielelläni pitää sinkkustatukseni. Meillä on Jukan kanssa tällainen motiiviristiriita, Eevis sanoi.

Lue myös: BB-Valvomo: Talosta häädetyt Jukka ja Eevis ensimmäisessä yhteishaastattelussa: ”Hyvää seksiä on kyllä ollut ilmassa!”

Niko muistutti nuorista katsojista

Monet katsojat muistavat Jukan ja Eeviksen nimenomaan heidän intiimien hetkiensä takia, ja asiaa puitiin myös BB-Valvomossa. Niko joutui muistuttamaan kaksikkoa siitä, että Seiskan videosarjalla on myös nuoria katsojia.

- Oliko kiva, kun saitte olla… Älkää painottako sitä, mitä olette tehneet, emme mene enää siihen, koska minulla on lapsikatsojiakin. Oliko ihanaa, kun ei ollut kameroita? Niko kysyi.

Jukan mielestä parasta Eeviksen kohtaamisessa oli se, ettei heidän tarvinnut miettiä kameroita tai mikrofoneja.

- Enemmän se oli sitä, että pääsi juttelemaan toisen kanssa niistä asioista, joista ei voinut keskustella talossa, Jukka totesi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
EVA-LIISA ORUPÕLD

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!