Telkkari
Katso videot!

BB-Eevis ja BB-Jukka puivat yhteistä tulevaisuuttaan ensimmäisessä yhteishaastattelussaan – Niko Saarinen joutui toppuuttelemaan seksipuheissa!

30.10.2019 19:01

Jukka ja Eevis nousivat BB-talon puhutuimmaksi kaksikoksi heti ensimmäisellä viikolla, sillä he päätyivät harrastamaan seksiä jo viidennen päivän jälkeen. Jukka ja Eevis olivat yhdessä tauotta, mutta kaksikon BB-suhde tuli tiensä päähän Eeviksen saatua lähtöpassit talosta noin kuukausi sitten.

Jukka ja Eevis puivat mahdollista yhteistä tulevaisuuttaan Niko Saarisen luotsaamassa BB-Valvomossa.

- Onko tässä nyt seuraava BB-pariskunta? Niko kysyi kaksikolta.

- Ei, Jukka totesi lyhyesti.

- Tuskin, Eevis komppasi.

- Vaikka Eevis onkin mahtava ja hyvä tyyppi, ja vaikka meillä onkin hyvää seksiä, en näe punaista tupaa ja perunamaata Eeviksen kanssa, Jukka pohti.

Hän kertoi vakavan parisuhteen olevan hänen tavoitteenaan, mutta Eeviksen näkemys omasta tulevaisuudestaan on hyvin erilainen.

- Minä en halua punaista tupaa ja perunamaata yhtään kenenkään kanssa. Haluan ihan mielelläni pitää sinkkustatukseni. Meillä on Jukan kanssa tällainen motiiviristiriita, Eevis sanoi.

Niko muistutti nuorista katsojista

Monet katsojat muistavat Jukan ja Eeviksen nimenomaan heidän intiimien hetkiensä takia, ja asiaa puitiin myös BB-Valvomossa. Niko joutui muistuttamaan kaksikkoa siitä, että Seiskan videosarjalla on myös nuoria katsojia.

- Oliko kiva, kun saitte olla… Älkää painottako sitä, mitä olette tehneet, emme mene enää siihen, koska minulla on lapsikatsojiakin. Oliko ihanaa, kun ei ollut kameroita? Niko kysyi.

Jukan mielestä parasta Eeviksen kohtaamisessa oli se, ettei heidän tarvinnut miettiä kameroita tai mikrofoneja.

- Enemmän se oli sitä, että pääsi juttelemaan toisen kanssa niistä asioista, joista ei voinut keskustella talossa, Jukka totesi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!