fbq
Rikos
01.05.2022 20:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto
Espan kohuttu turmakuski palasi someen - julkaisi hämmentävän päivityksen lonkeron kera: "Rakkaus tekee hulluksi"
Rikos
01.05.2022 20:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto

Helsingin Pohjoisesplanadilla tapahtui eilen (30.4.) lauantaina järkyttävä kolari keskellä vappurientoja.

Mustaa Mercedes-Benziä kuljettanut mies ajoi valtavalla ylinopeudella väkijoukkoon kello 19 aikaan illalla. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei kuollut tilanteessa, mutta kolme ihmistä päätyi sairaalahoitoon.

Lue myös: Seiska paljastaa: Hän on Espan turmakuski - valtiovarainministeriön virkamies huusi aamenta nippusiteissä - katso shokkivideo!

Pääkaupungin ydinkeskustassa sijaitseva Esplanadi oli turman sattuessa tupaten täynnä iloista vappukansaa, perheitä ja lapsiakin.

Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja niskottelusta.

Lue myös: Hurja video Vantaalta: alistusvideota tekevä koulukiusaaja hyökkää kiusattunsa päälle takaapäin, mutta saakin itse elämänsä selkäsaunan – oikeus antaa tyrmistyttävän tuomion!

Kaikki loukkaantuneet saivat hoitoa sairaalassa. Loukkaantuneet asianomistajat ovat jo päässeet pois hoidosta.

Hämmentävä somejulkaisu

Tänään noin kello 19:30 epäilty palasi someen ja julkaisi hämmentävän päivityksen Instagram-tilillään. Kolarista on kulunut lähes tarkalleen vuorokausi.

On todella erikoista, että turmakuski palasi someen niin pian tapahtuman jälkeen, vaikka poliisit ottivat hänet eilen kiinni Esplanadilta.

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa mies istuu vihreällä sohvalla puisen pöydän ääressä kädet levällään.

Vihreään paitaan ja tummiin housuihin sonnustautunut mies katselee suoraan kameraan. Hänen kasvoillaan näkyy muutama ruhje. Kuva näyttäisi olevan otettu jonkinlaisessa taukohuoneessa. Hänellä on valkoiset sandaalit jalassa.

Toisessa kuvassa henkilön käsi pitelee lonkerotölkkiä kylpyhuoneessa ja kolmannessa otoksessa näkyy Suomen kansainvälisten valmiusjoukkojen (SKVJ) baretti.

–  Rakkaus tekee hulluksi, hän kirjoitti julkaisuun sinisen ja punaisen sydänemojin kera.

Turmakuski kommentoi myöhemmin omaa julkaisuaan. Hän kiisti ajaneensa autoa alkoholin vaikutuksen alaisena.

– 2. Ja kolmas kuva perjantailta 29.4.2022. Eilen puhalsin espalla nollat useamman todistajan kuullen (poliiseja ja ambulanssihenkistöä), hän kirjoitti.

Lue myös: Silminnäkijä kertoo Espan turmakuskista: “Se tyyppi ei ollut selväpäinen”

Julkaisu on kerännyt jo yli sata kommenttia. Monet ilmaisevat olevansa raivoissaan henkilölle. Jotkut myös vitsailevat onnettomuudesta kommenteissa.

– Joskus se rakkaus tekee todella hulluks mut toivottavasti saat apua tähän rakkauden hulluuteen, eräs käyttäjä kommentoi.

Aa joo rakkaudesta ajoit läpi esplanadin, asia selvä, toinen kirjoitti.

Vitun pelle, kolmas totesi.

– Läheks kuskiks ens viikoloppu? joku kyseli.

Korkeasti koulutettu perussuomalainen

Seiskan tietojen mukaan epäilty on valtion virkamies. Mies on korkeasti koulutettu, ekonomi ja valtiotieteiden maisteri.
 
Hän on työskennellyt kymmenisen vuotta sitten Euroopan parlamentissa. Sen jälkeen epäilty on ollut ehdolla muun muassa aluevaaleissa Perussuomalaisten riveissä.
 
Kaaharin kotisivujen ja Linkedin-profiilin mukaan hän työskentelee nykyään neuvottelevana virkamiehenä valtiovarainministeriössä.

Lue myös: Suomalaista sometähteä epäillään tapon yrityksestä – mallikaunotar rajussa välikohtauksessa

Espan kaahaaja
Seiskan lukija seurasi lähietäisyydeltä epäillyn kiinniottoa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »