fbq
Kotimaa
23.05.2022 12:53
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
jesper ja martina
Rakas vieraili Suomessa! Martina Aitolehti esitteli Jesper-rakkaalleen Helsinkiä - tarjolla todellista luksusherkkua
Kotimaa
23.05.2022 12:53
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Tammikuussa ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisesta eronneen Martina Aitolehden yksinolo ei kestänyt kauaa, sillä vain kuukautta myöhemmin Seiska uutisoi kohukaunottaren löytäneen lohtusutinaa Tanskasta Jesper Backerin kainalosta.

Toukokuussa rakastavaiset eivät enää piilotelleet tunteitaan vaan lomailivat lemmekkäinä Mallorcalla.

Video: Martina Aitolehden ja tanskalaisen Jesperin suhdesutinat

Hellät hetket kentällä

Martinan ja Jesperin lemmenloman hellät hetket näkyivät myös Palma de Mallorcan lentoasemalla. Rakastavaiset nojailivat toisiinsa, eikä kenellekään kanssamatkustajalle jäänyt epäselväksi, että kyseessä oli umpirakastunut pari.

Lue myös: No jopas! Martina Aitolehden tanskalaiskulta napsii salakuvia Martinasta Mallorcalla - ja julkaisee niitä somessa

He kulkivat lentoasemalla käsi kädessä, Jesper ohjaili kädellään Martinaa hellästi selästä ja lopulta kietoi tuoreen kultansa karhunsyleilyynsä.

– Jesper on todellinen herrasmies, sillä hän myös kantoi Martinan laukkua lentokentällä, kanssamatkustajat ihastelivat Seiskalle.

Lue myös: Martina Aitolehti ja Jesper-rakas: ensimmäinen yhteiskuva julki! Lemmenlomalla läheisissä tunnelmissa

Urheilullinen tanskalaismies herätti huomiota, sillä hän on varsin pitkä. Jesper ja Martina kävelivät lentoasemalla käsi kädessä, ja herrasmiehen tavoin Jesper kantoi Martinan Dior-laukkua.
Urheilullinen tanskalaismies herätti Mallorcan-reissussa huomiota, sillä hän on varsin pitkä. Jesper ja Martina kävelivät lentoasemalla käsi kädessä, ja herrasmiehen tavoin Jesper kantoi Martinan Dior-laukkua.

Kulinaarisia herkkuja Suomessa

Loman jälkeen molemmat viettivät aikaa myös lastensa kanssa kotimaassaan, mutta viime viikonlopun aikana Jesper oli saapunut Suomeen Martinan luokse.

Molemmat päivittivät kuvia Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan lauantaina (21.5.) samasta luksusravintolasta hotelli Kämpistä. Kyseessä oli Tomi Björckin omistama uutuusravintola Sanchome, joka tarjoilee japanilaisia luksusherkkuja Helsingissä. Kuvista kävi ilmi, että pari nauttikin muun muassa kulinaarisesti arvostettuja ostereita.

Lue myös: Tomi Björck palaa juurilleen – henkilökuntaa Japanista asti

Vapun kynnyksellä aukeava Sanchome-ravintola on Tomin 15. ravintola, jossa hän on mukana tavalla tai toisella. Lahjakas ja arvostettu huippukokki on nähty myös päätuomarina Master Chef Suomi -ohjelmassa.
Vapun kynnyksellä auennut Sanchome-ravintola on Tomin 15. ravintola, jossa hän on mukana tavalla tai toisella.

Myös ex-räppäri Cheek eli Jare Tiihonen on vieraillut aiemmin Tomin uudessa ravintolassa, ja antoi omalla somekanavallaan Sanchomelle täydet pisteet eli 5/5.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »