fbq
Kotimaa
16.05.2022 11:44
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Mathilda Westerberg
Yllätysero?! TIS-Mattun ja "Vähän panin" -Joonaksen suhteesta leviää ikäviä huhuja - näin Mattu kommentoi
Kotimaa
16.05.2022 11:44
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmassa sekä Sinkut paljaana -sarjassa esiintynyt Mathilda "Mattu" Westerberg, 24, herätti seuraajiensa keskuudessa kummastusta poistamalla hänen ja poikaystävänsä yhteiskuvat sometililtään.

Lue myös: Suhde julki! TIS-Mattu ja "Vähän panin" -Joonas vahvistavat vihdoin seurustelunsa suloisella yhteiskuvalla: "Ei tullut yllärinä"

Mattu ja Joonas julkistivat parisuhteensa ensimmäisen kerran vuoden alussa. Pari päivitti romanttisen yhteiskuvan Mattun julkiselle Instagram-tilille.

Alkuvuoden aikana rakastavaiset julkaisivat somekanavillaan myös muita suloisia kuvia toisistaan. Joonas vilahteli useasti myös Mattun Instagram-tarinoissa.

Nyt Mattu on kuitenkin poistanut yhteiskuvat omalta sometililtään. Tämä on herättänyt tosi-tv-tähden seuraajissa ymmärrettävästi epäilyksiä mahdollisesta erosta.

Lue myös: Lempi leiskuu! TIS-Mattu julkaisi siirappisia pusukuvia Vähän panin -Joonaksen kanssa

 

Näin Mattu kommentoi erohuhuja

Mattu sairasti muutama viikko sitten lievän koronataudin, jonka vuoksi nainen vietti somessa hiljaiseloa. Toivuttuaan katalasta taudista Mattu sairastui nopeasti uudestaan. Tällä kertaa kyseessä oli rajumpi flunssa, joka veti brunetin sängyn pohjalle.

Mattu päivittää Instagram-sivuaan edelleen varsin verkkaisesti siihen nähden, miten aktiivisesti hänet on todettu sometilillään näkemään.

Lue myös: TIS-Jape paljastaa nykyiset välinsä exäänsä Mattuun, joka viihtyy tiiviisti "Vähän panin"-Joonaksen kanssa

Seiska kyseli kaunottaren kuulumisia ja uteli, miten hänen parisuhteensa Joonaksen kanssa voi.

Mattu vastasi Seiskan kysymykseen vaitonaisesti.

- Tässä vaiheessa en valitettavasti halua antaa mitään kommenttia, Mattu viestitti.

Myös Joonas on osallistunut Mattun tavoin Temptation Island Suomi -ohjelmaan. Tuolloin hän osallistui ohjelmaan silloisen tyttöystävänsä Pauliinan kanssa.

Lue myös: "Sitten mä sitä vähän panin" - Hyytävä totuus kameroiden takaa paljastuu karusti Temptation Islandissa!

Joonas saavutti ohjelmassa kulttimaineen, kun hän jäi kiinni pettämisestä viettelysten saarella ja kommentoi ohjelmassa tekosiaan legendaariseksi muodostuneella kommentilla.

- Se kaikki ahdistus mitä pään sisällä pyöri, niin menin Jennikan kanssa ensimmäistä kertaa nukkumaan ja sitten tota, jollain tavalla mun oli päästävä siitä paskasta eroon, niin sitten mä... sitä vähän panin, Joonas kertoi ohjelmassa pää painuksissa.

Näin Joonas sai julkisuudessa lisänimen "Vähän panin" -Joonas.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »