fbq
Telkkari
25.05.2017 07:06
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Temptation island Joonas ja Pauliina
"Sitten mä sitä vähän panin" - Hyytävä totuus kameroiden takaa paljastuu karusti Temptation Islandissa!
Telkkari
25.05.2017 07:06
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Joonas ja Pauliina kohtaavat torstai-iltana Temptation Island Suomen päätösjaksossa iltanuotiolla, eikä kohtaamisesta puutu dramatiikkaa.

Jo aiemmin on selvinnyt, että Pauliina on harrastanut seksiä viettelysten saarella sinkku-Artun kanssa. Pari päätyi myös 24 tunnin treffeille, jossa kaksikko harrastaa lisää seksiä.

Lue lisää: JUONIPALJASTUS! TEMPTATION ISLANDISSA JÄRISYTTÄVÄ KÄÄNNE - TÄTÄ SEKSIAKTIA EI NÄHDÄ TV:SSÄ!

Joonas sen sijaan on kiistänyt ohjelmassa harrastaneensa seksiä kenenkään kanssa. Joonas päätyy 24 tunnin treffeille Jennikan kanssa ja iltanuotiolle asti Joonas ja Jennika ovat sanoneet, etteivät ole laittaneet "kettua koloon".

Mutta torstaina viimeisellä iltanuotiolla kuitenkin selviää, että myös Joonas on erehtynyt tuikkaamaan lomaromanssiaan.

- Viimeisellä iltanuotiolla, kun näin sun pätkän ja kaksi viikkoa olin jo katsonut sitä sun kohteltamista sen Artun kanssa... Video päättyi siihen, että menit sitten panemaan sitä Arttua., eikä ilmeisesti mistään pikkusessiosta ollut kyse vaan koko yön kestävästä ravista.

Joonas ja Jennika Temptation Island Suomi
Jennika ja Joonas päätyivät vällyjen väliin.

- Se kaikki ahdistus mitä pään sisällä pyöri, niin menin Jennikan kanssa ensimmäistä kertaa nukkumaan ja sitten tota, jollain tavalla mun oli päästävä siitä paskasta eroon, niin sitten mä... sitä vähän panin, Joonas kertoo pää painuksissa.

Miten Pauliina vastaa ja jatkuuko pariskunnan suhde? Asia selviää torstai-iltana Temptation Island Suomi -päätösjaksossa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »