fbq
Kotimaa
24.01.2022 19:15
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Mattu ja Joonas
Lempi leiskuu! TIS-Mattu julkaisi siirappisia pusukuvia Vähän panin -Joonaksen kanssa
Kotimaa
24.01.2022 19:15
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta julkisuuteen noussut sometähti Mathilda Westerberg, 24, ei peittele rakkauttaan poikaystäväänsä kohtaan.

Itsekin Temppareissa rellestänyt "Vähän panin" -Joonas on kaapannut kuvassa rakkaansa tiukkaan syleilyyn. Nuori pari on uppoutunut syleilyn lomassa myös hellään suudelmaan. 

Lue myös: Suhde julki! TIS-Mattu ja "Vähän panin" -Joonas vahvistavat vihdoin seurustelunsa suloisella yhteiskuvalla: "Ei tullut yllärinä"

- Hyvää synttäriä kulta, Mattu toivottaa rakkaalleen.

Pariskunta on oletettavasti juhlinut Joonaksen syntymäpäiviä. Kuvan taustalla hehkuvat diskovalot. 

 

 

Tilaisuuden juhlava teema näkyy kuvassa myös pariskunnan tyylikkäissä asuissa. Mattu on pukeutunut tyylilleen uskollisesti tiukkoihin pillifarkkuihin ja olkaimettomaan tuubitoppiin. Joonas on sen sijaan vetäissyt ylleen tummansinisen puvuntakin ja kaveriksi valkoisen kauluspaidan.

Kuvasarjan toisessa otoksessa pariskunta poseeraa kesäisessä kuvassa samaan tapaan suudellen.

Lue myös: Tautista lempeä? TIS-Mattu sai koronatartunnan festareilta - viihtyy karanteenissa tiiviisti "Vähän panin"-Joonaksen kanssa!

Parin suhteesta huhuttiin Seiskassa jo viime kesänä, mutta tosi-tv-kyyhkyläiset julkistivat parisuhteensa virallisesti vasta muutama viikko sitten.

Tuttuja useilta Temppari-kausilta

Mattu muistetaan alu nperin Temptation Island Suomen seitsemänneltä sekä kahdeksannelta kaudelta. Tuolloin hän osallistui ohjelmaan varattuna entisen kumppaninsa Japen kanssa. Mattu muistetaan tunteikkaana osallistujana, joka osasi juhlia hyvinkin räväkästi.

Joonaksen suusta puolestaan pääsi yksi sarjan historiallisimmista lausahduksista: "Vähän panin". Hän osallistui kolmannelle kaudelle silloisen tyttöystävänsä Pauliinan kanssa. Myöhemmin Joonas osallistui viidennelle tuotantokaudelle sinkkuna.

Vuoden vaihteessa Mattu teki paluun televisioon osallistuttuaan Ylen Sinkut paljaana -ohjelmaan.

Lue myös: Temppareista tuttu Mattu palaa televisioon Sinkut paljaana -sarjaan: "Haastoin itseäni ja laitoin taas itseni likoon uudella tavalla"

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »