fbq
Kotimaa
19.01.2022 22:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Anniina Valtonen ja hunksit
Yllättävä tunnustus - Anniina Valtonen valmistautuu kohtaamaan Scandinavian Hunksit: "Nyt on pakko myöntää, että.."
Kotimaa
19.01.2022 22:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi viime lauantaina (15.1.) meterologina paremmin tunnetun Anniina Valtosen ensimmäisestä päivästä Puoli seitsemän -ohjelman juontajana. Päivä oli viime perjantai (14.1.), jolloin hän päivitti Instagramissa videotarinoihinsa ensimmäisen juontopäivänsä kulun.

Lue myös: Anniina Valtosen Puoli seitsemän -ura alkoi dramaattisesti: sairastuminen ja myöhästyminen - "Hurjat silmänaluset"

Tänään keskiviikkona (19.1.) Anniina puolestaan kertoi videotarinoissaan tulevasta perjantaista, kun hänen ja Olli-Pekka Kursin juontamaan lähetykseen vieraiksi saapuvat Scandinavian Hunks- tanssiryhmästä Mauno ja Matias.


- Nyt on pakko myöntää, että koen olevani aika vierailla vesillä. Olen lukenut heistä haastatteluita ja tehnyt muistiinpanoja, mutta nyt ollaan kaukana omasta (alastani), Anniina kertoo videolla.


Anniina kuitenkin korosti, että haluaa haastaa itseään.


- Puoli seiskan perjantaista ei ole tarkoitus tehdä sää-perjantaita. Haluan nimenomaan, että minut työnnetään vieraille vesille. Silloin pääsen tutustumaan laidasta laitaan ihmisiin, heidän osaamiseensa ja asiaansa. Puoli seiskassa päätähtenä on se vieras, Anniina kiteytti.

Lue myös: Hunksit taas yhdessä! Tältä he näyttävät nyt - mukana yllätysjäsen

Scandinavian Hunksit
Hunksien jäähyväiskiertue käynnistyy maaliskuussa.

Ella "matki"

Ohjelmaa maanantaista torstaihin Mikko Kekäläisen kanssa juontava Ella Kanninen oli selvästi vaikuttunut Anniinan videotarinoissaan käytämästä filtteristä, joka tekee hiuksista kultaisen näköiset. Ella nimittäin jakoi Instagramissaan videotarinan, jossa tällä oli käytössään sama filtteri.


- Mitä uusi perjantai-juontaja perässä, sitä boomer perässä. Anniinalla oli tällainen golden hair -filtteri, niin piti munkin tätä heti kokeilla, Ella hauskuuttaa seuraajiaan.


Myös Anniina oli huomioinut kollegansa somettamisen.


- Hyvin sopii golden hair Ellallekin, Annina kirjoittaa videotarinoissaan.

Lue myös: Suomeen lastensa kanssa Italiasta muuttanut Ella Kanninen avautuu Annassa etäsuhteestaan: "Valeriolle ja minulle sopii, että vietämme erillämme pitkiäkin aikoja"

Ella Kanninen
Ella Kanninen otti Anniinasta mallia.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »