fbq
Kotimaa
15.01.2022 12:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Anniina Valtonen
Anniina Valtosen Puoli seitsemän -ura alkoi dramaattisesti: sairastuminen ja myöhästyminen - "Hurjat silmänaluset"
Kotimaa
15.01.2022 12:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ylen meterologina tunnettu Annina Valtonen juonsi eilen perjantaina (14.1.) ensimmäistä kertaa Puoli seitsemän -ohjelmaa. Anniina oli etukäteen päättänyt tallentaa päivänsä kulun Instagram-tilinsä videotarinoihin, jotta voi vaikka keväällä muistella ensimmäistä lähetystä.

Naisen työpäivä alkoi puvustamosta, johon tämä meni innoissaan. Anniina nimittäin kertoi seuraajilleen, että Puoli seitsemän -ohjelmaan saa pukeutua hieman vapaammin verrattuna säälähetyksiin. Vaatteiden valitseminen taisikin olla mieluista puuhaa, sillä se vaikutti tuoreen juontajan aikatauluun dramaattisella tavalla.

- Voitteko kuvitella, mä oon myöhässä mun ensimmäisestä Puoli seiskan lähetyspalaverista. Tuolla vaatteiden sovituksessa meni niin pitkän aikaa, siellä on paljon tosi kivoja vaatteita. Nyt mä yritän juosta täällä Ylen alueella ensimmäiseen palaveriin, täällä on pirun liukasta, Anniina tuskaili.

Suosikkimeteorologi myös jakoi seuraajilleen materiaalia maskeerauskopissaan. Tahti kauhisteli muun muassa "hurjia silmänalusiaan".

- Muistuttaa Ylen aamujen jälkeistä mörristä, joka kurkistaa peilistä.

Lue myös: Meteorologi Anniina Valtonen hengailee likaisissa verkkareissa – ”Viihdyn varmaan liiankin hyvin kotona”

Anniina Valtonen
Näin säkenöivänä Anniina edusti toukokuussa 2020 Kultainen Venla -gaalassa. Television tekijöitä palkitsevassa gaalassa Anniina oli ehdolla vuoden 2020 parhaaksi esiintyjäksi.

Muutenkaan suositun meterologin ensimmäinen päivä keskusteluohjelman juontajana ei sujunut aivan alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan. Anniinan juontoparina piti nimittäin eilen toimia Olli-Pekka Kursi, joka kuitenkin oli kotonaan sairastamassa. Kaksikko lähetti toisilleen terveisiä Instagramin videotarinoiden kautta, ja Anniina harmittelikin juontoparinsa sairastumista. Eilisessä lähetystä O-P:ta tuurasi ohjelman vakikasvo Mikko Kekäläinen.

Itse illan lähetys sujui kuitenkin ilman ongelmia. Videotarinoiden lopussa Anniina summasikin lähetystä tyytyväisen oloisena miettien osa-alueita, joissa onnistui ja epäonnistui. 

- Toivottavasti onnistuin olemaan aito, oma itseni. Mulla oli sellainen olo, että mä elin hetkessä ja reagoin haastateltavan kertomiin asioihin. Toisaalta itse kaipaan itselleni sellaista sanavalmiutta, että osaisin poimia haastateltavin vastauksista ne oikeat jutut. Nyt mä aika paljon turvauduin mun juontokortteihin, mutta niin se varmaan menee nyt vähän aikaa. Tässä on koko kevät aikaa opetella ja saada varmuutta tähän hommaan.

Videosta kävi ilmi, että Anniina oli Ella Kannisen pukuhuoneessa käsittelemässä tuntemuksiaan. Lopuksi hän sanoi menevänsä saunaan kotiin päästessään ja kiitteli omaan pirteään tyylinsä seuraajiaan.

Lue myös: Jättiyllätys! Anniina Valtonen tekee uuden aluevaltauksen: "Ihan mielettömän siistiä!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »