fbq
Kotimaa
12.01.2022 19:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Scandinavian Hunks
Hunksit taas yhdessä! Tältä he näyttävät nyt - mukana yllätysjäsen
Kotimaa
12.01.2022 19:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Viime vuonna kunnioitettavat 20 vuotta täyttänyt Scandinavian Hunks -tanssiryhmä julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan salskeista tanssijoistaan. Seiska uutisoi jo aiemmin komistusten jäähyväiskiertueesta, jonka on tarkoitus startata maaliskuussa.

Lue myös: Seksisymbolien shokki-ilmoitus: Scandinavian Hunks lopettaa 20 vuoden jälkeen: "Nyt on tullut aika jättää hyvästit"

Nyt köriläät ovat julkaisseet yhteiskuvan, jonka ohessa olevassa kuvatekstissä yksi tanssijoista muistelee taivaltaan ryhmässä.

- Päivämäärälleen tasan kymmenen vuotta sitten saavuin ensimmäistä kertaa Helsingin Ullanlinnaan ensimmäisiin Hunks-koreografiatreeneihin. Se oli jännä ja kova paikka pienen kylän pojalle! Siitä muutama kuukausi eteenpäin ja pääsin tekemään ekat keikkani, Hunksien jäsen Kimmo kertoo.

- Tänä vuonna, jätetään jäähyväiset keikkalavoille ja siirrytään elämässä eteenpäin, mutta ennen sitä on vielä kerran aika kiertueelle, hehkuttaa Kimmo lopuksi.


Lisäksi kuvatekstissä kehoitetaan seuraajia katsomaan lauantaina MTV3-kanavalla nähtävä Laulu Rakkaudelle -ohjelma.

Tunnetuimmat kuvassa poseeravat hunksit ovat nykyisin radiojuontajanakin tunnettu Esko Eerikäinen ja Gladiaattorit-ohjelmassakin esiintynyt Jucci Hellström.

Lue myös: Lavalle pyörätuolissa? Hunksien Jucci Hellström sai vihdoin oikean lääkityksen: Itku tuli


Kuvassa esiintyy myös Tanssii Tähtien Kanssa- ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Matti Puro, joka ei tiedettävästi ole mukana Hunkseissa. Nähtäväksi jää, nähdäänkö Matti yhdessä Hunksien kanssa aiemmin mainitussa Laulu Rakkaudelle -ohjelman lauantaisessa jaksossa.

Lue myös: Tältä TTK-tähti Matti Puron kihlattu näyttää – esiintyy suositussa tv-ohjelmassa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »