fbq
Kotimaa
15.02.2022 13:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Benjamin peltonen
YleX: Poppari Benjamin Peltonen löysi uuden rakkaan!
Kotimaa
15.02.2022 13:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Laulaja Benjamin Peltonen, 24, paljasti eilen maanantaina (14.2.) YleX:n radiolähetyksessä poistuneensa sinkkumarkkinoilta.  

Poppari vieraili Aino Kurkisen juontamassa ystävänpäivälähetyksessä. Hän sai ainutlaatuisen tilaisuuden esittää toivekappaleen, jonka hän omisti itselleen tärkeälle henkilölle. Tämän yhteydessä hän kertoi löytäneensä uuden rakkaan.

- Tapasin loppukesästä jonkun, josta tuli ehkä tällainen "special someone" minulle. Hän esitteli minut tällaiselle artistille kuin Antti Autio. Kuuntelin tätä biisiä tosi paljon loppukesän aikana. Siitä on tullut symboli meidän kahden väliselle asialle, poppari selitti biisitoivettaan.

Lue myös: Sisäpiirin paljastus Kesärannan saunajatkoista: ”Kannattaa kysyä Benjamin Peltoselta tai Ilmari Nurmiselta, että…”

Kappaleen soimisen jälkeen Benjamin paljasti viettäneensä ystävänpäivää kyseisen henkilön kanssa, kenelle kappale oli omistettu.

- Mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle? Juontaja tiedusteli.

Benjamin vastaa, ettei aiemmin välittänyt ystävänpäivästä niin paljon.

- Mutta nyt kun vietän sitä tämän henkilön kanssa, kenelle suuntasin äskeisen biisin. Niin on ihanaa, että on tällainen päivä jolloin annetaan tilaa ja ymmärretään, miten tärkeät ihmiset ympärilläsi ovat, poppari totesi iloisesti.

Lue myös: Uusi paljastus pääministerin kohubileistä! Sanna Marinin Ilmari-bestis houkutteli poppari Benjamin Peltosta Kesärantaan saunajatkoille – henkilökohtainen syy taustalla

Tilaa Seiskan uutiskirje! »