fbq
Kotimaa
25.05.2022 11:28
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Veronica Verho
Suuri suru: Veronica Verho julkaisi järkyttyneen itkuvideon
Kotimaa
25.05.2022 11:28
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Radiojuontaja ja videobloggaaja Veronica Verho, 26, vuodattaa järkyttyneenä kyyneleitään sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Veronica Verho ja Juhani-rakas lumisella retkellä: ”Eksyttiin kerran” – ihastuttava Matti-koira varasti huomion!

Veronica julkaisi itsestään autossa kuvatun itkuvideon Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan.

- Matti alkoi oksentamaan klo 4 ja jatkoi samaa kuuteen asti. Soitin lääkäriin aamuyöllä ja lähdettiin ajamaan päivystävään, huolestunut juontaja kertoi tiistaina (24.5.) Matti-mäyräkoira sylissään.

Lue myös: Tässä on Matti-mäyräkoira! Veronica Verho ja Juhani Koskinen saivat perheenlisäystä: "Meidän sydämet pakahtuu onnesta ja rakkaudesta!"

Tänään keskiviikkona Veronica sai koottua tilannetta tekstimuotoon ja kiitti myös saamistaan tsemppiviesteistä.

Matti aloitti siis oksentelun keskellä yötä ja sitä jatkui pitkin aamuyötä. Koira oli todella levoton ja ramppasi pitkin kämppää oksentaen kunnes saatiin aika lääkäriin. Matti ei antanut lääkärin koskea mahaa ja se selkeästi teki kipeää. Pikkuinen kuvattiin ja selvisi, että suolessa on vierasesine. Kuvista ei selvinnyt mikä esine on ja me yritettiin päämme puhki miettiä mitä tuo koira olisi voinut nielaista suuhunsa, hän kertoo Instagram-päivityksessään.

Matti-mäyräkoira saapui Veronican ja Juhani Koskisen perheeseen viime kesänä, ja on sulattanut somekansan sydämiä siitä lähtien.

- Matti jäi tarkkailuun ja lopulta 9h päästä lääkäri soitti, että esine on lähtenyt liikkumaan joten voitte noutaa Matin kotiin tarkkailtavaksi. Samalla sekunnilla kun Juhani astui lääkäristä niin luojan kiitos tämä vierasesine tuli luonnollisesti ulos.

Lue myös: Matti-mäyräkoiran pissavahinko yllätti Veronica Verhon kauppakeskuksessa – näin hän selvisi tilanteesta!

Veronica haluaa myös varoittaa muita eläinten omistajia ja pohtii, mikä aiheutti kaiken surun.

- Oon yrittänyt salapoliisina tutkia mikä tuo esine on ja pikkuhiljaa oon tullut siihen tulokseen, että kyseessä on vinkulelusta joku osa? Edelleen pohdin et MITEN ja MISSÄ kun ollaan oltu super tarkkoja siitä et kun joku lelu räjäytetään/tuhotaan/revitään niin kerätään kaikki pikkuiset osaset pois jos niissä sellaisia on ollut.

Lue myös: Veronica Verhon ja Juhani Koskisen lemmenpesässä selvä työnjako – kaunotar paljastaa, mitä kotityötä hän ei tee

Arkistovideo: Veronica Verho kertoo tunnelmistaan Love Islandin kuvauksista Espanjassa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »